استقلال با برد یک بر صفر مقابل مس رفسنجان در حالی به این برد دست یافت که دروازه اش را بسته نگه داشت.
آخرین باری که استقلال در دیدارهای فصل ۰۵_۱۴۰۴ بدون گل خورده زمین را ترک کرده بود به تاریخ ۲۸ مردادماه سال جاری و در دیدار هفته اول برابر تراکتور برمی گردد.
آبی پوشان تهرانی در این حدفاصل با برگزاری ۵ مسابقه لیگ برتری و دو دیدار در سطح ۲ لیگ قهرمانان آسیا همواره در همه مسابقات شان دروازه خود را باز شده دیده بودند و آخرین کلین شیت شان به ۶۰ روز قبل برمی گردد. با یک حساب دقیقتر میتوان گفت این تیم پس از ۶۳۰ دقیقه بار دیگر موفق شد یک مسابقه را بدون گل خورده پشت سر بگذارد.
کارشناسان فوتبالی به ویژه استقلالیها معتقدند بازگشت رستم آشورماتوف به ترکیب و تثبیت جایگاه حبیب فرعباسی همچنین ایجاد وضعیت بدنی بهتر و هماهنگی بیشتر بین عناصر دفاعی این تیم در این زمینه نقش اساسی را داشتهاند.
ضمن اینکه تیم مس رفسنجان نیز از خط حمله قدرتمندی برخوردار نبوده و در ۶ دیدار قبلی (تا پیش از دیدار با استقلال) تنها ۴ گل به ثمر رسانده بود که حالا این آمار ضعیف به ۴ گل در ۷ مسابقه افزایش پیدا کرد.