کد خبر: ۱۰۲۲۷۹۱
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۰

اوسمار از ترابی جدید پرسپولیس رونمایی کرد

بازیکن مغضوب وحید هاشمیان که بار‌ها با این مربی وارد چالش شده بود حالا با بازگشت اوسمار تبدیل به ستاره پرسپولیس شده است.
اوسمار از ترابی جدید پرسپولیس رونمایی کرد
آفتاب‌‌نیوز :

پرسپولیس جمعه گذشته در چارچوب هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر که برای نخستین بار بعد از بازگشت دوباره اوسمار ویرا، این سرمربی را روی نیمکت خود می‌دید، موفق شد با نتیجه ۳ بر صفر استقلال خوزستان را در ورزشگاه شهدای شهرقدس شکست دهد.

شاگردان اوسمار اگر در ضربات آخر دقت بیشتری به خرج می‌دادند به طورحتم پرسپولیس با گل‌های بیشتری در این بازی به برتری می‌رسید و بر خلاف ۹ بازی قبلی خود در لیگ بیست و پنجم در این بازی نمایش هجومی و قابل قبولی را ارائه دادند تا هم نتیجه هم نمایش تیم اوسمار مورد قبول هواداران قرار گیرد.

همین تفاوت بازی پرسپولیس با سایر دیدار‌های این فصل به خوبی عیار برخی از بازیکنان را نشان داد و مشخص شد اوسمار راه استفاده از بازیکنان کنونی پرسپولیسی را به خوبی می‌داند.

تیوی بیفوما که سرانجام در تابستان امسال از استقلال خوزستان راهی پرسپولیس شد برخلاف انتظارات نتوانست نمایش قابل قبولی با لباس پرسپولیس داشته باشد. او در این مدت کوتاه حواشی فراوانی داشت و بار‌ها و بار‌ها با وحید هاشمیان سرمربی سابق پرسپولیس دچار مشکل شد، اما در این بازی با نظر اوسمار به صورت همزمان به همراه محمد عمری و اوستون اورونوف در کنار علی علیپور به عنوان زوج خط حمله قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین