پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۱۰۲۵۳۹۲
۲۰:۰۲
۱۴۰۴/۰۹/۰۴

حریف پرسپولیس انتحاری بازی می‌کند/ بازیکنان اوسمار فعلا بی‌خیال دربی شوند

حریف پرسپولیس انتحاری بازی می‌کند/ بازیکنان اوسمار فعلا بی‌خیال دربی شوند
فاصله کم باقیمانده تا دیدار تیم‌های پرسپولیس و شمس آذر قزوین حساسیت‌ها نسبت به برگزاری این دیدار برای پرسپولیس و نتیجه این دیدار ۳ امتیازی قبل از دربی را افزایش داده است.
۲۰:۰۲
۱۴۰۴/۰۹/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،

حسن خان‌محمدی بازیکن اسبق پرسپولیس در صحبتی که با خبرورزشی انجام داد، درباره سبک بازی شمس آذر در مصاف مقابل پرسپولیس اظهار داشت: این تیم در پایین جدول قرار دارد و به قول معروف چیزی برای از دست دادن ندارد برای همین با تمام توان مقابل ما بازی می‌کند که می‌تواند یک مسابقه خوب و جذاب برای هواداران پرسپولیس باشد. امیدوارم در این بازی هم بچه‌ها با هماهنگی بتوانند نتیجه لازم را بگیرند.

وی همچنین درباره شرایط این بازی قبل از دیدار دربی گفت: به طور کلی بازی‌های قبل از دربی همواره برای هر دو تیم پرسپولیس و استقلال با احتیاط همراه است. معمولا بازیکنان سعی می‌کنند کارت نگیرند، محروم نشوند و یا مصدومیت شدیدی شامل حال‌شان نشود. به همین خاطر چنین مسابقاتی کیفیت لازم را ندارند و همه اینها به خاطر حساسیت بازی دربی است، چون بازیکنان آن مسابقه را ملاک قرار می‌دهند. به نظرم بچه‌های پرسپولیس نباید به دربی فکر کنند، چون هر مسابقه‌ای ۳ امتیاز دارد و ممکن است همین سه امتیاز بازی با شمس آذر در روز پایانی فصل تکلیف قهرمانی پرسپولیس را روشن کند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
پرسپولیس
ارسال پیام
captcha