پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۰۲۶۷
۱۴:۲۷
۱۳۸۴/۰۶/۰۲

پورمحمدی:در مورد قتل های زنجیره ای 8 سال سکوت کردم

۱۴:۲۷
۱۳۸۴/۰۶/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز، وی اظهار داشت: این موضوع دامی بود برای اینکه ما گرفتار شویم. من اطلاع داشتم این نقشه ای برای تضعیف ملت ما است. 

پورمحمدی با اشاره به اینکه اطلاعات زیادی در این زمینه داشته اما هشت سال سکوت اختیار کرده تصریح کرد: یک جنایتی آفریده شد که برای آن جنایت پرونده ای ایجاد شد که همه را درگیر کرد.
وی اظهار داشت:‌برای آرامش ملت در این سالیان خون دلی خورده شد تا از این آشوب و فتنه ها آرامش یابیم. 

پس اجازه دهیم هر کسی که مسؤول وزارت اطلاعات است با فراغ باز در آینده حقایق را بازگو کند. 

وزیر پیشنهادی کشور در پاسخ به سؤالی  در مورد برنامه هایش در زمینه حقوق شهروندی در وزارت کشور گفت: حقوق شهروندی از اصلی ترین شاخص های یک نظام است و باید به آن توجه کنیم به خصوص در جامعه ما که حقوقش برگرفته از معارف اسلامی و دینی است. 

وی در ادامه مصدایق حقوق شهروندی را چنین برشمرد: احترام به مردم و پاسداشت حق مردم به طوری که از کوچکترین حق مردم عبور نکرده حق هیچ کس ضایع نشود، آزادی بیان و امر به معروف و نهی از منکر و مهمتر از همه سرنوشت سیاسی در اختیار گرفتن چیزی است که نظام اسلامی ما در این دو قرن تعقیب و ملت پیگیری کرده است. انتخاب آگاهانه مردم را اساس نظام می دانم. 

خبرنگاری در ادامه در مورد پرونده گنجی سؤال کرد. پورمحمدی پاسخ داد: گنجی یک متهم در دستگاه قضایی است، طبق قانون محاکمه و محکوم شده است من به دستگاه قضایی اعتماد دارم.
وی تأکید کرد: باید محتویات پرونده را ببینم ولی پرونده ایشان خوانده شده و مجموع قضات نظر دادند و بهتر است از کسانی بپرسیم که از محتویات پرونده اطلاع دارند. 

پورمحمدی در مورد فعالیت احزاب و NGO های غیردولتی گفت: ما در نظام مردم سالار به فعالیت منضبط و شفاف احزاب حتما نیاز داریم. جامعه ما NGO پذیر بوده است. 

وزیر پیشنهادی کشور افزود: در گذشته هم تشکل های غیردولتی و NGO‌ها فعال بودند و ما هم استقبال می کنیم. 

وی اظهار داشت: زمانی می خواستند آمار را بالا ببرند NGO بازی مثل سیاسی بازی و حزب بازی رونق گرفت. اکنون در کشور چند حزب قوی داریم اما تعداد زیادی از آنها فعال نیستند. 

پورمحمدی تأکید کرد: عدد و اسم برای جامعه مهم نیست بلکه کارکرد حزبی مهم است. 

وزیر پیشنهادی کشور گفت: ‌وقتی این موارد را قانونمند کنیم دیگر 5 نفر نمی توانند بنشینند، اسم بنویسند و حزب ثبت کنند. 

پورمحمدی در پاسخ به این سؤال که فکر می کنید توانستید انتقادات نمایندگان را پاسخ دهید گفت: فکر می کنم وقتی که بولدوزر ظرف یک ساعت،‌ یک خانه را خراب می کند ماه ها و سال ها نیازمند است تا مجددا باسازی شود. معمولا یک خط انتقاد یک کتاب پاسخ لازم دارد. 

وی اظهار داشت: انتقادات جدی بود و سعی کردم کلی پاسخ دهم اما در این فرصت کم دفاع ام را قابل قبول می دانم . با این حال مجموع مطالب مطرح شده به پاسخ های بیشتری نیاز دارد که حتما در زمان خود پاسخ می دهم. 

وزیر پیشنهادی کشور در پاسخ به خبرنگاری که پرسید بحث تحکم که در مورد شما مطرح می کنند در صحن علنی امروز دیده شد آیا عصبانی شدن شما در صحن نشان دهنده تحکم شماست گفت: ‌شما انتظار دارید یک انسان عصبانی هم نشود، خدا هم در جایی غفار است و غضب می کند. 

پورمحمدی در پایان با تأکید بر اینکه من در برابر حق سرسخت و مدافع سرسخت هستم افزود:‌یک رأی، که هیچ حاضرم هزاران رأی در دفاع از حق از دست بدهم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha