کد خبر: ۱۰۲۷۲
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۸۴ - ۱۴:۵۷

کلیشه نفت و گاز به جای انرژی هسته ای

آفتاب‌‌نیوز : مثال واضح آن، توافقنامه ای است که اخیرا میان هند و امریکا به امضا رسیده تا عرصه فعالیتهای هسته ای آنها را تقویت کند اما این حساسیت در مورد ایران زیاد است. 

در عین حال، بنا به تایید کمیته روابط خارجی پارلمان انگلیس، توجیه عدم نیاز ایران به انرژی هسته ای با توسل به ذخایر نفت و گاز دیدگاهی بی طرفانه نیست زیر بسیاری از این منابع را نمی توان برای تامین نیازهای فزاینده انرژی ایران به کار گرفت. 

ایران کشوری با منابع غنی است اما حق دارد به هر نحو که علاقه دارد از منابع خود استفاده کند. در میان این منابع، چندین معدن اورانیوم هم وجود دارد که نمی توان آن را نادیده گرفت. اینکه از ایران بخواهیم منابع خود را کنار بگذارد، پیشنهادی غیر منطقی است.

 در همین حال، کمک به ایران برای استخراج، فرآوری و استفاده از منابعی مانند اورانیوم در عین همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی می تواند مشکلات زیادی را از سر راه ایران بر دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین