کد خبر: ۱۰۲۷۲۷۳
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳

ویتاکر: جنگ اوکراین از هر زمان دیگری به صلح نزدیک‌تر است

نماینده آمریکا در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در ارتباط با آینده جنگ اوکراین، اظهار داشت که اکنون این مناقشه از هر زمان دیگری به صلح نزدیک‌تر است.
ویتاکر: جنگ اوکراین از هر زمان دیگری به صلح نزدیک‌تر است
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش از تاس، متیو ویتاکر در جریان سخنرانی خود در «مجمع دوحه ۲۰۲۵» با اشاره به این که اکنون جنگ اوکراین از هر زمان دیگری به صلح نزدیک‌تر است، تصریح کرد که مذاکراتی که برای حل‌وفصل مسالمت آمیز این جنگ و با حمایت و مشارکت آمریکا برگزار می‌شود، بهترین فرصت برای دستیابی به توافقی بلند مدت به شمار می‌رود.

وی تاکید کرد: «این احتمالاً بهترین فرصت ماست. در نهایت این جنگ باید پایان یابد.»

این اظهارات ویتاکر در ارتباط با پایان جنگ اوکراین در حالی انجام شد که پیشتر نیز در ۲ دسامبر (۱۱ آذر) ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه و استیون ویتکاف نماینده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا برای ششمین بار از ابتدای سال جاری، در کاخ کرملین دیدار و به بررسی جنبه‌های مختلف حل‌وفصل این جنگ پرداختند.

رئیس‌جمهور روسیه این دیدار را که ۵ ساعت به طول انجامید، «بسیار مفید» خواند؛ چرا که لازم بود «هر بند» از طرح صلح ارائه شده توسط آمریکا به‌طور کامل بررسی شود.

نماینده دائم آمریکا در ناتو همچنین در ارتباط با احتمال بروز درگیری میان این ائتلاف نظامی و روسیه گفت: «احتمال اینکه این اتفاق در آینده نزدیک یا حتی در هر زمان دیگری رخ دهد، به‌نظر من بسیار کم است.»

اعلام آمادگی اعضای ناتو برای رویارویی احتمالی با مسکو و ادعا‌های آنها مبنی بر قصد روسیه برای گسترش جنگ در قاره سبز واکنش‌های زیادی را در روسیه به همراه داشته است.

پوتین «افسانه‌ای» را که سیاستمداران اروپایی درباره احتمال جنگ با روسیه تکرار می‌کنند، «بی اساس و بی معنی» خوانده است.

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه نیز در سخنرانی خود در هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد تأکید کرده بود که روسیه هرگز قصد حمله به ناتو یا اتحادیه اروپا را نداشته و ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین