کد خبر: ۱۰۲۷۲۹۵
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۳
در واکنش به فشار ترامپ برای عفو نتانیاهو:

اسحاق هرتزوگ: به ترامپ احترام می‌گذاریم؛ اما اسرائیل مستقل است

اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی درخواست نتانیاهو را برای عفو از روند محاکمه پیش‌بینی نشده خواند و گفت: هرگونه عفو قبلی باید با توجه به شرایط سنجیده شود.
اسحاق هرتزوگ: به ترامپ احترام می‌گذاریم؛ اما اسرائیل مستقل است
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش دیعوت آحارانوت رئیس رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای با وب‌سایت پولیتیکو، درخواست نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را برای عفو از روند محاکمه، پیش‌بینی نشده و خارج از روال عادی توصیف کرد. وی با تاکید بر اهمیت برابری در برابر قانون، گفت: قبل از هرگونه اعطای عفو به نتانیاهو باید شرایط سنجیده شود.

هرتزوگ افزود: نتانیاهو باید درخواست رسمی ارائه دهد و پس از ارائه، مانند هر درخواست دیگری، بسیار جدی، درخواست او نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

هرتزوگ تأکید کرد: ما این درخواست را دریافت کردیم. روندی از طریق وزارت دادگستری و مشاوران حقوقی در جریان است. این یک درخواست پیش‌بینی نشده و خارج از روال عادی است. مهمترین نکته این است؛ من بر اساس آنچه برای مردم اسرائیل بهترین است تصمیم خواهم گرفت. منافع اسرائیلی‌ها اولویت اول، دوم و سوم من است. من به دوستی ترامپ و نظر او احترام می‌گذارم؛ اما اسرائیل مستقل است.

رئیس رژیم صهیونیستی ترجیح داد از پاسخ به سوالاتی در مورد واکنش احتمالی رئیس جمهور ایالات متحده در صورت عدم اعطای عفو به نخست وزیر طفره برود.

با این حال، وقتی از او پرسیده شد که آیا در صورت عدم عفو نتانیاهو از واکنش دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا می‌ترسد، گفت: فکر نمی‌کنم بحث علنی در این مورد مناسب باشد. روابط ما با ترامپ گرم و باز است. ما باید مسائل را در چارچوب ببینیم و به نباید سمت سناریو‌های افراطی برویم.

بعد از ناکامی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در توقف روند دادگاه‌های فساد خود، وی بدون اقرار به جرم خود و یا اظهار پشیمانی، درخواست عفو داده است، اقدامی که در ساختار قضایی رژیم صهیونیستی یک موضوع خارج از قاعده است.

نتانیاهو سال‌ها با ادعای بیگناهی درخواست عفو خود را مطرح نکرده بود و در شرایط کنونی با نگرانی از وضعیت نظرسنجی‌های انتخابات آتی و با هدف تلاش برای بقا در قدرت، به این امر روی آورده است و خواهان فرار از روند محاکمه است.

گفته می‌شود بحران‌آفرینی از سوی رژیم صهیونیستی به دستور نتانیاهو نتانیاهو برای مدیریت افکار عمومی در خصوص پرونده‌های چهارگانه فساد خود، دور از انتظار نیست

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از عفو نتانیاهو حمایت کرده و همچنین در سفر به فلسطین اشغالی حین سخنرانی در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) بر این موضوع تاکید کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین