آفتابنیوز : آفتاب: طی تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه نیوكاسل، اگر هویج، قبل از پخت، خرد نشود، 25 درصد بیشتر از زمانی كه قبل از پخت خرد شود، خاصیت ضد سرطانی خواهد داشت
به گزارش همشهری آنلاین هویج علاوه براینكه حاوی مواد مغذی مختلفی شامل بتاكاروتن، فیبر و مقادیر زیادی ویتامین است، دارای یك تركیب شیمیایی به نام فالكارینول است كه باعث كاهش خطر پیشرفت تومور در موشها است و محققان طی این تحقیق مقدار فالكارینول موجود در هویجهایی كه قبل از پخت خرد شده و آنهایی را كه قبل از پخت خرد نشدهاند اندازهگیری كردند و به این نتیجه رسیدند ، هویجهایی كه به صورت كامل پخته شدهاند حاوی مقدار بیشتری فالكارینول هستند.
همانطور كه بسیاری از مواد غذایی به هنگام پخت برخی از خاصیتهای خود را از دست میدهند، مقدار فالكارینول هویج نیز به هنگام پخت كاهش مییابد.
به گفته یكی از متخصصان تغذیه، بهترین روش خوردن هویج، به صورت خام است چرا كه در این حالت بیشترین خاصیت را خواهد داشت.