کد خبر: ۱۰۲۷۸۷۳
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۵
سامانه تا جمعه فعال است

آغاز بارش برف در ارتفاعات چهارمحال و بختیاری

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز بارش برف در ارتفاعات این استان گفت: فعالیت این سامانه تا روز جمعه ادامه دارد و بارش قابل توجهی به همراه دارد.
آغاز بارش برف در ارتفاعات چهارمحال و بختیاری
آفتاب‌‌نیوز :

معصومه نوروزی روز سه‌شنبه افزود: اگر چه برای فعالیت این سامانه بارشی هشدار سطح نارنجی صادر شده است، اما الگو‌های جدید حاکی از آن است که این سامانه تقویت شده است و اوج بارش‌های خود را برای روز چهارشنبه و پنجشنبه برای تمامی نقاط استان دارد.

وی ادامه داد: در روز سه‌شنبه بیشترین فعالیت این سامانه برای کوهرنگ، اردل و لردگان است و سپس در روز چهارشنبه سایر نقاط استان از جمله فارسان، غرب بن، سامان و شمال شهرکرد را نیز در بر می‌گیرد.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: این سامانه تا روز جمعه به فعالیت خود ادامه می‌دهد و سپس برای روز‌های شنبه و یکشنبه تضعیف می‌شود.

نوروزی با اشاره به اینکه این سامانه بارش قابل توجهی برای استان به دنبال خواهد داشت، افزود: این بارش‌ها به تدریج و متناوب شکل می‌گیرد و از شدت بالایی برخوردار نیست.

وی افزود: توصیه می‌شود طی این مدت در عبور از محور‌های ارتباطی استان به ویژه گردنه‌ها نکات ایمنی به جد رعایت شود.

چهارمحال و بختیاری از استان‌های زاگرس‌نشین کشور سرچشمه رودخانه‌های زاینده‌رود، کارون و بخشی از دز است و هرگونه تغییرات اقلیمی در این منطقه، فلات مرکزی را نیز تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین