کد خبر: ۱۰۲۸۲۴۹
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۴

وزیر کشور: افزایش تعداد نمایندگان مجلس را دنبال می‌کنیم

وزیر کشور در نشست شورای اداری استان یزد مطرح کرد: با توجه به درخواست‌های استان درباره تقسیمات کشوری، اصلاح حوزه‌های انتخابیه و افزایش تعداد نمایندگان مجلس گفت: کار کارشناسی گسترده‌ای انجام شده و تلاش می‌کنیم این موضوعات به نتیجه برسد.
وزیر کشور: افزایش تعداد نمایندگان مجلس را دنبال می‌کنیم
آفتاب‌‌نیوز :

اسکندر مؤمنی، وزیر کشور عصر امروز در نشست شورای اداری استان یزد با تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، روز مادر و گرامیداشت یاد و خاطره چهارهزار شهید استان یزد اظهار داشت: مردم استان یزد همواره در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و دوران دفاع مقدس نقش‌آفرینی مهمی داشته‌اند و امنیت، فرهنگ و سخت‌کوشی آن‌ها سرمایه‌ای بزرگ برای کشور است.  

وی با بیان اینکه بخشی از مشکلات و موضوعات مطرح‌شده در این شورا مربوط به وزارت کشور و بخشی مربوط به سایر دستگاه‌هاست، افزود: همه مسائل استان را در دولت پیگیری می‌کنیم و روز یکشنبه گزارش کاملی از سفر یزد همراه با پیشنهادات در هیئت دولت ارائه خواهم کرد.  

مؤمنی با اشاره به قرارگرفتن یزد در جمع استان‌های صنعتی و دومین استان معدنی کشور گفت: ظرفیت‌های گسترده انسانی، جاذبه‌های تاریخی و ثبت جهانی شهر یزد، امنیت پایدار و سرمایه‌گذاران فعال باعث شده این استان نقش تعیین‌کننده‌ای در اقتصاد و عرصه‌های مختلف کشور داشته باشد.

۳ هزار ۷۱۵ طرح سرمایه‌گذاری یزد در حال اجرا است

وزیر کشور عملکرد استان یزد در بخش اقتصاد و تولید را شایسته تقدیر و الگو دانست و گفت: ۳۲ مجوز بی‌نام برای سرمایه‌گذاری صادر شده که ۵ مورد آن با ارزش حدود ۵۰۰ میلیارد تومان اجرایی شده است و ۳ هزار ۷۱۵ طرح سرمایه‌گذاری در استان در حال اجراست.

عضو هیئت دولت ادامه داد: در صورت تکمیل طرح های مرتبط با این میزان سرمایه گذاری، ۱۲۱ هزار فرصت شغلی ایجاد خواهد شد که از دیگر سو نیز ۱۱۳ واحد تولیدی راکد طی یک سال گذشته احیا شده است.

وی افزود:‌ ۱۷۹ واحد تولیدی با ظرفیت کاهش‌یافته نیز در استان یزد به چرخه کامل بازگشته‌اند و ۹ واحد تولیدی تملک‌شده توسط بانک‌ها دوباره به چرخه تولید بازگردانده شدند و ۱۶۰ سرمایه‌گذار خارجی برای فعالیت در استان شناسایی و ۱۵ هیئت خارجی نیز از ظرفیت‌های یزد بازدید کرده‌اند که این موضوعات پویایی اقتصادی و جریان تولید در استان یزد را نشان می‌دهد.

نمی‌توان از تهران امور ۳۱ استان را مدیریت کرد

مؤمنی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیش از ۳۰۰ روز آفتابی در سال در یزد، این استان را قطب بالقوه انرژی‌های تجدیدپذیر دانست و گفت: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی هزینه کمتر، آلودگی کمتر و اشتغال‌زایی بیشتری دارد و باید استفاده از انرژی خورشیدی در مدارس، باغ‌ها، کارگاه‌ها و واحدهای دامداری تسهیل و گسترش یابد.  

وزیر کشور محله محوری را از سیاست‌های کلان دولت چهاردهم عنوان کرد و گفت: هدف هماهنگی دستگاه‌ها، شناسایی خلأها و تقویت فعالیت‌های مردمی است که نمونه آن  اتحاد مثال‌زدنی مردم در حوادث اخیر و جنگ ۱۲ روزه بود.

وی همبستگی ملی را رمز موفقیت کشور دانست و تأکید کرد: کوچک‌ترین ضربه به این وحدت خطایی نابخشودنی است و همه مسئولان وظیفه دارند فشارهای معیشتی و اقتصادی را بر مردم کاهش دهند.

امکان عزل آسان شهرداران توسط شورا محدود شود

این مقام مسئول تمرکززدایی و افزایش اختیارات استان‌ها را از سیاست‌های دولت چهاردهم برشمرد و افزود: نمی‌توان از تهران همه امور ۳۱ استان را مدیریت کرد.  

مؤمنی با اشاره به میانگین کمتر از دو سال برای دوره مدیریت شهرداران، اصلاح قانون شوراها و ثبات مدیریت شهری را ضروری دانست و گفت: دولت معتقد است یا شهردار با رأی مستقیم مردم انتخاب یا امکان عزل آسان او توسط شورا محدود شود.

وزیر کشور در پایان با اشاره به درخواست‌های استان درباره تقسیمات کشوری، حوزه‌های انتخابیه و افزایش تعداد نمایندگان مجلس گفت: کار کارشناسی گسترده‌ای انجام شده و تلاش می‌کنیم این موضوعات به نتیجه برسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین