کد خبر: ۱۰۲۹۰۲۸
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴

سقوط یک هواپیمای در مکزیک/ تاکنون جسد ۷ نفر پیدا شده

مقامات مکزیک پس از سقوط یک هواپیمای کوچک در مرکز این کشور، از پیدا شدن جسد ۷ نفر و تلاش برای یافتن بقایای ۳ نفر دیگر خبر دادند.
سقوط یک هواپیمای در مکزیک/ تاکنون جسد ۷ نفر پیدا شده
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش از نشریه نیوزویک، آدرین هرناندز هماهنگ‌کننده حفاظت مدنی مکزیک از سقوط یک هواپیمای کوچک در مرکز این کشور هنگام تلاش برای فرود اضطراری خبر داد و گفت در این حادثه دستکم هفت نفر جان خود را از دست داده‌اند.

وی گفت که این جت شخصی از «آکاپولکو» در ساحل اقیانوس آرام مکزیک پرواز کرده بود.

این مقام دولت مکزیک افزود: هواپیمای یاد شده حامل هشت مسافر و دو خدمه بود، اما با گذشت چند ساعت پس از این سقوط تنها هفت جسد پیدا شده است.

هرناندز ادامه داد: به نظر می‌رسد هواپیما پیش از برخورد به سقف فلزی یک ساختمان تجاری در نزدیکی محل سقوط، سعی در فرود در یک زمین فوتبال داشته و باعث آتش‌سوزی بزرگی شده است.

نیوزویک در مورد اهمیت سقوط این هواپیما آورده است: این حادثه، نگرانی‌های پی در پی بر سر ایمنی هواپیماهای خصوصی و کوچک در مکزیک را برجسته می‌کند، به ویژه هنگامی که پروازها با مشکلات فنی روبرو شده و یا مجبور به فرود اضطراری خارج از فرودگاه‌های بزرگ می‌شوند. این دست حوادث به ویژه سوالاتی در مورد استانداردهای نگهداری، برنامه‌ریزی پرواز و قابلیت‌های واکنش اضطراری، به ویژه در مناطق پرجمعیت یا صنعتی مکزیک را بر سر زبان‌ها انداخته است. ضمن آنکه این دست حوادث می تواند خطراتی برای مردم روی زمین ایجاد می‌کند.

براساس گزارش‌ها، حادثه یاد شده برای این هواپیمای کوچک همچنین سبب بروز آتش سوزی شده که ضرروت فوریت‌های ایمنی را برجسته می‌سازد.

حادثه روز گذشته در مکزیک در «سن ماتئو آتنکو» منطقه‌ای صنعتی حدود پنج کیلومتری فرودگاه «تولوکا» و نزدیک به ۵۰ کیلومتری غرب «مکزیکوسیتی» رخ داده است.

آنا مونیز شهردار سن ماتئو آتنکو در همین رابطه به یک تلویزیون محلی گفت که در نتیجه آتش‌سوزی ناشی از سقوط هواپیمای یاد شده، حدود ۱۳۰ نفر از مناطق اطراف تخلیه شدند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین