آمار جدید از ثبتنامیهای ایرانخودرو
در یازدهمین دور عرضه محصولات ایران خودرو بیش از ۶ میلیون نفر برای خرید محصولات ثبت نام کرده اند و با توجه به فرصت باقی مانده تا پایان ثبت نام این تعداد رو به افزایش است.
آفتابنیوز :
مراسم یازدهمین دوره اولویتبندی درخواستهای ثبتشده برای خرید محصولات ایرانخودرو، با حضور نمایندگان ارگانهای نظارتی، ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه اول دیماه ۱۴۰۴ برگزار می شود.
تا روز گذشته چهارشنبه ۲۶ آذرماه بیش از ۶ میلیون نفر برای خرید محصولات ایرانخودرو در یازدهمین دوره عرضه ثبتنام کردهاند و با توجه به فرصتیث باقیمانده تا پایان ثبتنام، این آمار رو به افزایش است.
پخش زنده مراسم قرعه کشی ایران خودرو برای اولویت بندی دور يازدهم از سایت ایران خودرو و آپارات پخش می شود.
اطلاعات تکمیلی در خصوص ظرفیت خودروها ، تعداد ثبت نام کنندگان و زمان اعلام نتایج طی مراسم قرعه کشی اعلام خواهد شد.
همچنین متقاضیان تا پایان روز شنبه ٢٩ آذر ماه مهلت دارند در دور یازدهم اولویت بندی محصولات ایران خودرو شرکت کند.
منبع: خبرگزاری فارس
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه