پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۰۳۰۲
۱۶:۵۴
۱۳۸۴/۰۶/۰۲

انگلیس افراطیون را اخراج می کند

۱۶:۵۴
۱۳۸۴/۰۶/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،  چارلز كلارك وزير كشور انگليس، ليست اقدامات غيرقابل قبولي را منتشر خواهد كرد كه اقدامات فوري از جمله اخراج يا منع ورود به كشور را در پي خواهد داشت.

سخنگوي وزارت كشور انگليس اعلام كرد: اين اقدام در پي مشورت‌هايي كه طي ماه گذشته صورت گرفته، انجام خواهد پذيرفت.

رفتارهايي كه احتمالا در اين ليست قرار خواهند گرفت، ايراد نطق‌هاي تحريك برانگيز و انتشار ديدگاه‌هايي است كه به تقويت خشونت و يا تروريسم منجر مي‌شود.

كلارك در روزنامه‌ي Monday's Evening Standard نوشت: من در ابتدا اين اقدامات را منتشر و سپس اقداماتي را در خصوص وعاظي كه خشونت را موعظه مي‌كنند، انجام خواهم داد؛ افرادي كه تلاش مي‌كنند تا از باز بودن جامعه‌ي ما براي مخالفت با ديگران سوء استفاده كنند.

دو بمب‌گذاري در لندن باعث شد كه اقدامات ضد تروريستي جديدي در انگليس تدوين شود و توني بلر نخست وزير اين كشور، بگويد كه قوانين بازي تغيير كرده است.



گزارش خطا
برچسب‌ها:
انگلیس تروریست
ارسال پیام
captcha