کد خبر: ۱۰۳۰۳۳۶
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۱

حکم اعدام دو متجاوز به عنف در زندان قائمشهر اجرا شد

دو فقره حکم اعدام محکومان پرونده تجاوز به عنف، صبح امروز در زندان قائمشهر به اجرا درآمد.
حکم اعدام دو متجاوز به عنف در زندان قائمشهر اجرا شد
آفتاب‌‌نیوز :

عباس پوریانی رئیس کل دادگستری استان مازندران اطهار داشت: این پرونده مربوط به وقوع جرم تجاوز به عنف در سال ۱۴۰۱ در شهرستان سیمرغ بوده که پس از طرح شکایت از سوی شاکی و طی مراحل قانونی، در مراجع قضایی مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: متهمان پس از انجام تحقیقات مقدماتی و رسیدگی‌های قانونی لازم، بر اساس دادنامه صادره از شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان مازندران، به اتهام تجاوز به عنف به مجازات اعدام محکوم شدند.

رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به طی شدن کامل فرآیند‌های قانونی، تصریح کرد: پس از تأیید رأی صادره در دیوان عالی کشور و طی تشریفات قانونی، حکم اعدام محکومان در زندان قائمشهر اجرا شد.

پوریانی خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی با قاطعیت و در چارچوب قانون، با جرائم خشن و جرائمی که امنیت و آرامش عمومی جامعه را با مخاطره مواجه کنند، برخورد قاطع خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین