کد خبر: ۱۰۳۰۴۴۵
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
لایحه بودجه ۱۴۰۵

درآمد وزارت کار از محل طرد اتباع خارجی غیرمجاز

در لایحه بودجه ۱۴۰۵ از محل طرد اتباع خارجی غیرمجاز درآمدی معادل ۳۰ میلیارد ریال جدید برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیش بینی شده است.
درآمد وزارت کار از محل طرد اتباع خارجی غیرمجاز
آفتاب‌‌نیوز :

روز گذشته دولت لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد. این لایحه متشکل از چهار زیربخش شامل احکام، سقف منابع بودجه عمومی دولت، تراز‌های عملیاتی، سرمایه‌ای و مالی و فروض براورد منابع و مصارف است.

بودجه ۱۴۰۵ از حیث منابع و مصارف بودجه کل کشور بالغ بر ۱۴ هزار و ۴۴۱ میلیارد و ۴۱۷ میلیون و ۵۰۵ هزار و ۶۰۰ ریال جدید است و در آن بودجه اختصاص یافته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۵۵۱ میلیارد و ۱۱۰ میلیون و ۲۷۲ هزار تومان پیش بینی شده است.

در لایحه بودجه ۱۴۰۵ به منظور تقویت مراکز ستادی و استانی تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار مبلغ ۶ میلیون ریال جدید و در خصوص توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و پشتیبانی سامانه‌های ملی وزارتخانه نیز مبلغ ۹۴ میلیون ریال جدید پیش‌بینی شده است.

همچنین به منظور کمک به فدراسیون ورزش کارگری اعتباری معادل ۱۹ میلیارد ریال جدید و جهت حفاظت فنی، ایمنی و بازرسی کار ۲۶۱ میلیارد ریال جدید در نظر گرفته شده است.

در لایحه پیشنهادی بودجه ۱۴۰۵ از محل هزینه‌های مربوط به طرد اتباع خارجی غیرمجاز درآمدی معادل ۳۰ میلیارد ریال جدید برای وزارت کار پیش‌بینی شده است.

همچنین از محل درآمد‌های حاصل از صدور، تمدید پروانه کار و جرایم اشتغال غیر مجاز اتباع خارجی و بررسی نقشه‌های ساختمانی موضوع ماده ۱۲۲ قانون کار و ماده ۶۷ قانون وصول برخی از درآمد‌های دولت مبلغ ۸۰۰ میلیارد ریال جدید درنظر گرفته شده است.

دولت از محل درآمد حاصل از پرداختی کارفرمایان جهت تکمیل فضا‌های ورزشی کارگران مبلغ ۸ میلیارد ریال جدید اختصاص داده است.

به منظور نظارت بر طرح‌های اشتغال، تعاونی‌ها و ارتقای سلامت اجتماعی کارگران نیز ۱۷۸ میلیارد ریال جدید اختصاص یافته است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین