پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۰۳۱۴۸
۱۰:۵۴
۱۳۸۹/۰۴/۲۳

جاسوس روس از آمریکا اخراج شد

۱۰:۵۴
۱۳۸۹/۰۴/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: دوازدهمین تبعه روس که به اتهام جاسوسی برای روسیه در آمریکا دستگیر شده، به حکم دادگاه مهاجرین از این کشور اخراج شده و باید خاک آمریکا را ترک کند.

به گزارش خبرگزاری «اینترفکس»، تبعه روسی که به‌عنوان دوازدهمین متهم مشارکت در شبکه جاسوسی روسیه در آمریکا دستگیر شد، از این کشور اخراج شد.

طبق اطلاعات سازمان امنیت آمریکا، طبق حکم دادگاه رسیدگی کننده به امر مهاجرین، "آکسی کارنتنیکوف " باید خاک ایالات متحده را ترک کند.

این تبعه روس در اکتبر سال گذشته به آمریکا وارد شده و در ماه آگوست ویزای آمریکایی دریافت کرده بود تا اینکه روز دوشنبه مامورین ضد جاسوسی «اف.بی.آی» آمریکا وی را در عملیات ویژه دستگیر کردند.

بر اساس اطلاعات منابع خبری، تاکنون شواهد کافی در خصوص اتهام جاسوسی این تبعه روس که در حال حاضر در یکی از زندان‌های فدرال نیویورک به‌سر می‌برد، به‌دست نیامده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
روسیه آمریکا جاسوس
ارسال پیام
captcha