ورود مقامات سیاسی برای ورود جدیتر به دریافت حقابه از افغانستان
عباس علیآبادی روز سه شنبه در حاشیه مراسم بهرهبرداری از ۳۰۳ مگاوات، آغاز عملیات اجرایی ۷۱۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر و همچنین آغاز اجرای ۱۰۰ مگاوات پروژههای بهینهسازی در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت دریافت حقابه افغانستان افزود: کشور ما و ترکمنستان از رودخانه هریرورد حقابه دارند، اما کشور همسایه در بالادست سد سلما را احداث کرده که باید برای دریافت حقابه سد دوستی مذاکره کنیم.
علی آبادی ادامه داد: روز گذشته رئیسجمهور به مقامات سیاسی کشور دستور دادند که در این زمینه فعالتر شوند.
وی با بیان اینکه ما آمادگی همه نوع همکاری را داریم، خاطرنشان کرد: مذاکرات فراوانی با طرف افغان داشتیم، اما سال گذشته نتوانستیم تمامی حقابه خودمان را دریافت کنیم.
وزیر نیرو ابراز امیدواری کرد: امسال به دلیل بارشهای بهتر بتوانیم حقابه خودمان را دریافت کنیم.
علیآبادی با بیان اینکه مذاکرات در حال انجام است، خاطرنشان کرد: بنده دو بار از طرف افغانستانی برای حضور در ایران دعوت کردم و بار سوم هم دعوت میکنم، اما دفعه بعد آمادگی داریم هیاتی را به این کشور اعزام کنیم تا از نزدیک موضوع را با جدیت پیگیری کنند.
ادامه دارد...