کد خبر: ۱۰۳۲۳۴۵
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۱

ترامپ باز هم مکزیک، کوبا و کلمبیا را تهدید کرد

دونالد ترامپ پس از حمله به ونزوئلا و ربودن مادورو، رگباری از تهدیدات جدید را علیه کشور‌های مختلف انجام داد.
ترامپ باز هم مکزیک، کوبا و کلمبیا را تهدید کرد
آفتاب‌‌نیوز :

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از حمله به ونزوئلا و ربودن نیکولاس مادورو رئیس جمهور قانونی این کشور، رگباری از تهدیدات جدید را علیه کشور‌های مختلف انجام داد.

وی در حین بازگشت به واشنگتن از اقامتگاه شخصی خود در فلوریدا، در پاسخ به این پرسش که حمله به ونزوئلا چه معنایی برای کشور‌های دیگر منطقه از جمله کوبا و کلمبیا دارد، با اشاره به نام گوستاوو پترو رئیس جمهور کلمبیا گفت: کلمبیا کشوری بسیار بیمار است و توسط فرد بیماری اداره می‌شود که کوکائین تولید می‌کند و آن را به آمریکا می‌فروشد. 

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا ایالات متحده درصدد اقدام نظامی علیه کلمبیا است، تصریح کرد به نظر می‌رسد خوب باشد.

وی همچنین هشداری جدی به مکزیک داد تا هر اقدام لازم را درباره کارتل‌های مواد مخدر خود انجام دهد. ترامپ گفت که ما باید درباره مکزیک کاری انجام دهیم. ما دوست داریم که مکزیک نیز چنین کاری کند آنها می‌توانند این کار را بکنند، اما متاسفانه کارتل‌های مواد مخدر مکزیک بسیار قوی هستند.

ترامپ همچنین در اظهاراتش کوبا و شرایط اقتصادی این کشور را هدف قرار داد و گفت: کوبا آماده سقوط است. به نظر می‌رسد کوبا در حال سقوط است. من نمی‌دانم آیا آنها تسلیم می‌شوند.

اظهارات ترامپ تنها به کشور‌های آمریکای لاتین محدود نشد بلکه به گرینلند در شمال نیز اشاره کرد و اذعان داشت ما به گرینلند برای امنیت ملی خود احتیاج داریم.

مته فردریکسن نخست وزیر دانمارک در واکنش به زیاده خواهی ترامپ در خصوص گرینلند گفت او باید تهدید علیه گرینلند را متوقف کند.

وی تاکید کرد: آمریکا حق ندارد هیچ یک از سه قلمرو متعلق به پادشاهی دانمارک را ضمیمه خود کند.

همچنین روز گذشته دونالد ترامپ در مصاحبه با نشریه آتلانتیک زبان به تهدید دلسی رودریگز سرپرست دولت ونزوئلا گشود و گفت: اگر او کار درست را انجام ندهد، بهای بسیار سنگینی خواهد پرداخت، احتمالاً بهایی سنگین‌تر از بهای مادورو.

وی همچنین گفت: ونزوئلا ممکن است آخرین کشوری نباشد که با مداخله آمریکا رو‌به‌رو می‌شود.

آمریکا در تاریخ ۳ ژانویه، طی یک عملیات نظامی، با حمله به خاک ونزوئلا، نیکولاس مادورو رئیس جمهور قانونی این کشور و همسرش را ربود و او را به آمریکا منتقل کرد.

عصر روز گذشته جلسه تفهیم اتهام مادورو برای اتهامات مربوط به قاچاق مواد مخدر در نیویورک برگزار شد. مادورو در این دادگاه اتهامات دولت ترامپ را بی اساس خواند و تاکید کرد: من رئیس جمهور ونزوئلا هستم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین