پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۹:۳۴
کد خبر:۱۰۳۲۷۸۹
۱۲:۱۰
۱۴۰۴/۱۰/۲۰

گیتاریست استقلال شاگرد یک پرسپولیسی شد

گیتاریست استقلال شاگرد یک پرسپولیسی شد
ارسلان مطهری پس از جدایی از فجر سپاسی، به شناورسازی قشم پیوست تا بار دیگر در لیگ یک بازی کند.
۱۲:۱۰
۱۴۰۴/۱۰/۲۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

صحبت از ارسلان مطهری است که تابستان امسال به فجر سپاسی پیوست، اما روز‌های چندان پرفروغی را تجربه نکرد و در نهایت از این تیم جدا شد. البته ارسلان در جمع شیرازی‌ها به دور گلزنی در لیگ برتر بازگشت منتها کار او و باشگاه به پایان فصل نکشید.

در همین خصوص، مطهری تیم جدید خود را انتخاب کرده و تصمیم گرفته بار دیگر به لیگ دسته اول برگردد. او به شناورسازی قشم پیوست و کارش را در این تیم ادامه خواهد داد.

مهاجم سابق استقلال که سابقه گلزنی در دربی را هم دارد، با نظر فرشاد پیوس به شناورسازی اضافه شده تا به خط حمله این تیم کمک کند.

ارسلان مطهری فصل پیش نیز در نیروی زمینی زیر نظر فرشاد پیوس کار کرد و در نهایت توانست به بخشی از معادله بقای این تیم در لیگ یک تبدیل شود تا حالا این مربی و بازیکن بخواهند همان هدف را در قشم دنبال و تکرار کنند.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ارسلان مطهری
ارسال پیام
captcha