کد خبر: ۱۰۳۴۸۲۵
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴

واکنش عراقچی به زلنسکی: جهان دیگر از دلقک‌های سردرگم به ستوه آمده است

وزیر امور خارجه در واکنش به سخنان خصمانه رئیس‌جمهور اوکراین علیه ایران نوشت: جهان دیگر از دلقک‌های سردرگم به ستوه آمده است.
واکنش عراقچی به زلنسکی: جهان دیگر از دلقک‌های سردرگم به ستوه آمده است
آفتاب‌‌نیوز :

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در حساب ایکس خود نوشت: زلنسکی با سوءاستفاده از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی و اروپایی، جیب ژنرال‌های فاسد خود را پر می‌کند و این کار را به بهانهٔ مقابله با آنچه «تجاوز غیرقانونی و ناقض منشور سازمان ملل» می‌نامد، انجام می‌دهد.

در عین حال، او آشکارا و بدون هیچ شرمی خواستار تجاوز غیرقانونی آمریکا به ایران می‌شود؛ اقدامی که همان منشور سازمان ملل را نقض می‌کند.

آقای زلنسکی، جهان دیگر از دلقک‌های سردرگم به ستوه آمده است. برخلاف ارتش شما که متکی به حمایت خارجی و آکنده از نیرو‌های مزدور است، ما ایرانی‌ها بلدیم از خودمان دفاع کنیم و نیازی به گدایی از بیگانگان نداریم.

 ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین روز گذشته در سخنانی خواهان پایان حکومت ایران شده بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین