کد خبر: ۱۰۳۴۹۳۴
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸

در ۵ ماه، پرسپولیس انتقام گرفت و سپاهان را دبل کرد

پرسپولیس به خوبی توانست انتقام فصل قبل را از سپاهان بگیرد.
در ۵ ماه، پرسپولیس انتقام گرفت و سپاهان را دبل کرد
آفتاب‌‌نیوز :

فصل قبل یک رکورد در فوتبال ایران به جا گذاشت. سپاهان و پرسپولیس به عنوان دو قطب بزرگ و مدعی همیشگی در همه تورنمنت‌ها، در سوپرجام، جام حذفی و دو دیدار رفت و برگشت لیگ بیست و چهارم، چهار بار به مصاف یکدیگر رفتند و به شکلی عجیب، هر چهار مسابقه به سود تیم اصفهانی تمام شد.

قرمز‌ها با سه مربی مختلف یعنی گاریدو، باقری و کارتال مقابل سپاهان ایستادند، اما حریف سپاهان نشدند. پرسپولیس با این رکورد بد -که در تاریخ فوتبال ایران سابقه نداشت- به این فصل آمد تا انتقام خود را از سپاهان بگیرد.

در هفته دوم، دوشنبه ۳ شهریور بازی رفت را پرسپولیس در اصفهان با تک گل علی علیپور در دقیقه ۴۳ در اصفهان برد و طلسم چهار شکست متوالی برابر سپاهان را شکست. پس از آن زرد‌ها به صدر جدول رسیدند و با قهرمانی نیم فصل دور برگشت را آغاز کردند؛ و حالا جمعه سوم بهمن -درست ۵ ماه بعد از بازی رفت- دو تیم در دیدار برگشت مقابل هم صف آرایی کردند که این بار هم بازی با اختلاف یک گل به سود قرمز‌ها تمام شد. به این ترتیب پرسپولیس توانست سپاهان را دبل کند، یعنی هر دو بازی رفت و برگشت را برده و با رکورد فصل قبل سپاهان مساوی کرده باشد.

البته که با این برد پرسپولیس هم مثل سپاهان ۳۱ امتیازی شد تا شانه به شانه صدرنشین، منتظر نتیجه بازی استقلال و ذوب آهن بماند. حالا ادامه فصل جذاب‌تر و تماشایی‌تر از همیشه خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین