پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۱:۵۵
کد خبر:۱۰۳۵۵۶۶
۱۳:۲۷
۱۴۰۴/۱۱/۰۸

گرانی میلیاردی خودرو بدون اطلاع وزارت صمت

گرانی میلیاردی خودرو بدون اطلاع وزارت صمت
ایران‌خودرو دیروز قیمت محصولاتش را گران کرد، اما عزت‌الله زارعی، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، امروز چهارشنبه ۸ بهمن اعلام کرد که این موضوع مورد تأیید وزارت صمت نیست.
۱۳:۲۷
۱۴۰۴/۱۱/۰۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

سخنگوی وزارت صمت می‌گوید «خودروسازان خودشان اقدام به افزایش قیمت کرده‌اند» و سازمان حمایت نیز نامه‌ای به بورس ارسال کرده و خواستار توقف این افزایش قیمت‌ها شده است.

روز گذشته ایران‌خودرو قیمت محصولاتش را برای سومین بار در سال جاری افزایش داد. این خودروساز پیش از این یک‌بار در خردادماه با اخذ مجوز و یک‌بار در مهرماه بدون مجوز اقدام به افزایش قیمت خودرو کرده بود؛ به‌طوری‌که پرونده افزایش قیمت مهرماه این شرکت در مرحله تجدیدنظر در سازمان تعزیرات حکومتی قرار دارد.

در حالی که ایران‌خودرو و برخی از خودروسازان اقدام به افزایش قیمت خودرو کرده‌اند، زارعی می‌گوید این شرکت‌ها پیشنهادی برای افزایش قیمت به مراجع ذی‌صلاح ارسال نکرده‌اند و بدون ارائه پیشنهاد، اقدام به افزایش قیمت کرده‌اند؛ بنابراین اعمال این افزایش قیمت‌ها موجب برخورد تعزیرات با آنها می‌شود.

ایران‌خودرو روز گذشته، قیمت محصولاتش را بین ۲۵۰ میلیون تا یک میلیارد تومان افزایش داد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
وزارت صمت خودرو
ارسال پیام
captcha