کد خبر: ۱۰۳۵۹۱۳
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲

امیر جهانشاهی: نیرو‌های مسلح از آمادگی رزمی بسیار بالایی برخوردارند

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: امروز با هدایت‌ها و تدابیر فرمانده معظم کل قوا، نیرو‌های مسلح از آمادگی بالایی برخوردار هستند.
امیر جهانشاهی: نیرو‌های مسلح از آمادگی رزمی بسیار بالایی برخوردارند
آفتاب‌‌نیوز :

امیر «علی جهانشاهی» فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با دفاع‌پرس، درباره آمادگی رزمی نیرو‌های مسلح اظهار داشت: امروز با هدایت‌ها و تدابیر فرمانده معظم کل قوا، نیرو‌های مسلح از آمادگی بالایی برخوردار هستند.

امیر جهانشاهی تأکید کرد: نیرو‌های مسلح تهدیدات را به‌خوبی رصد می‌کنند و برای مقابله با آنها آمادگی کامل دارند؛ همچنین در حوزه تجهیزات و نیروی انسانی، اقدامات بسیار خوبی در جهت افزایش توان نیرو‌ها انجام شده است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با تأکید بر اینکه نیرو‌های مسلح از آمادگی بیشتری نسبت به زمان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برخوردارند، گفت: آموزش، سازماندهی، رزم و آمادگی نیرو‌ها در سطح بالایی است و اگر دشمن دچار خطای محاسباتی شود، نیرو‌های مسلح در هر نقطه از کشور با قدرت مقابل تهاجم دشمن، دفاع خواهند کرد.

وی در ادامه درباره استفاده از تجربیات دوران هشت سال دفاع مقدس در آمادگی نیرو‌ها عنوان کرد: جنگ تحمیلی گرچه آسیب‌هایی داشت و شهدای عزیزی را تقدیم کردیم، اما سال‌ها از تجربیات آن استفاده کرده‌ایم.

امیر جهانشاهی افزود: کارگروه‌هایی برای بهره‌گیری از تجربیات دفاع مقدس تشکیل داده‌ایم و در مراکز فرهنگی و دانشگاهی بر محتوا‌های آموزشی تمرکز داریم. این درس‌آموخته‌ها و آیین‌نامه‌های آموزشی در کلاس‌ها تدریس می‌شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: همچنین در حوزه تجهیزات، فناوری و استفاده از نخبگان و همکاری با مراکز دانشگاهی و شرکت‌های دانش‌بنیان، اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و در نیرو‌های مسلح به‌طور مستمر از تجربیات دفاع مقدس استفاده می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین