پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۳۷
کد خبر:۱۰۳۶۶۱
۱۱:۵۸
۱۳۸۹/۰۴/۳۰

هیات رییسه شورای نگهبان ابقا شد؛ آیت‌الله جنتی دبیر ماند

۱۱:۵۸
۱۳۸۹/۰۴/۳۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: سخنگوی شورای نگهبان از ابقای اعضای هیات رییسه فعلی این شورا برای یک‌سال دیگر خبر داد.

دكتر عباسعلی كدخدایی با بیان این‌كه در جلسه امروز صبح شورای نگهبان معارفه اعضای فقهای و حقوقدان این شورا انجام شد و همچنین از انتخاب مقام معظم رهبری و رییس قوه قضاییه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی تقدیر به عمل آمد، گفت: در نخستین جلسه شورای نگهبان با حضور اعضای جدید به اتفاق آرا آیت‌الله جنتی به عنوان دبیر، محمد رضا علیزاده به عنوان قائم مقام دبیر و بنده نیز به عنوان سخنگو انتخاب شدند. 

مقام معظم رهبری 24 تیرماه به استناد اصل نود و یکم قانون اساسی طی حكمی آیت‌الله جنتی، حاج شیخ غلامرضا رضوانی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی را به عنوان فقهای شورای نگهبان منصوب کردند.

محمد‌رضا علیزاده‌، حجت‌الاسلام سلیمی و سیامک ره‌پیک نیز روز یك‌شنبه 27 تیرماه با رای نمایندگان مجلس به عنوان اعضای حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مجلس شورا نگهبان
ارسال پیام
captcha