تصادف مرگبار در جاده سربیشه/ چهار کشته و یک مصدوم
به گزارش روز پنجشنبه از خبرگزاری پلیس، سرهنگ محمدامیر کاظمی اظهار کرد: ساعت ۶ و ۵۳ دقیقه صبح امروز با اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع. حادثه رانندگی در کیلومتر ۱۵ محور سربیشه به درح بلافاصله ماموران و نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند
وی افزود: ماموران با حضور در محل حادثه مشاهده کردند، یک سواری سمند که از سربیشه به مقصد شهر درح در حال حرک بود واژگون شده و بر اثر این سانحه رانندگی، یک نفر مصدوم شده که سریعا توسط اورژانس به بیمارستان منتقل و چهار نفر به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست دادند.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی درباره علت این حادثه توسط کارشناسان پلیس راه بیان کرد: علت آن توجه نکردن به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی تشخیص داده شده است.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه راننده و سرنشینان به دلیل نبستن کمربند از خودرو به بیرون پرت شدهاند رانندگان باید قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کرده و حتما تمامی سرنشینان از کمربند ایمنی استفاده کنند.