کد خبر: ۱۰۳۶۹۰۴
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶

جان باختن ۴ نفر در تصادفات پایتخت تا اطفای حریق میوه فروشی

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف منجر به فوت در هفته دوم بهمن‌ماه در سطح پایتخت خبر داد و اعلام کرد: علت عمده این حوادث، عدم توجه کافی رانندگان به جلو هنگام رانندگی و عبور غیرمجاز عابران پیاده از سطح سواره‌رو بوده است.
جان باختن ۴ نفر در تصادفات پایتخت تا اطفای حریق میوه فروشی
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش از اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، سرهنگ اسماعیل احسانپور روز جمعه در خصوص تصادفات فوتی روزهایی که گذشت اظهارکرد: نخستین سانحه فوتی در ساعت ۰۵:۴۰ روز شنبه ۱۱ بهمن‌ماه در مسیر غرب به شرق بزرگراه بعثت، روبروی ترمینال جنوب رخ داد. در این حادثه، راننده یک دستگاه وانت پراید که باربند فلزی غیرمجاز و ناایمن روی خودرو خود نصب کرده بود، به علت عدم توجه کافی به جلو با عابر پیاده (آقایی ۴۶ ساله )برخورد کرده و عابر پیاده ضمن سُر خوردن روی کاپوت و شیشه‌ی جلوی وانت مذکور، از ناحیه پس سَر با باربند فلزی منصوبه روی خودرو برخورد و به علت شدت ضربه وارده در دم فوت شد.

به گفته وی دومین سانحه فوتی در روز یکشنبه ۱۲ بهمن ماه حوالی ساعت ۰۷:۰۰ صبح در بزرگراه شهید همدانی به شرق، بعد از بزرگراه فتح، قبل از خیابان امام حسین (ع) روبروی کاروانسرای سنگی اتفاق افتاد. در این تصادف راننده یک دستگاه خودرو سواری به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیر مجاز و غیر ایمن از این معبر را داشته برخورد می کند؛ که در اثر شدت ضربه و جراحات وارده عابر پیاده (آقایی ۲۸ ساله)در دم فوت شد.

سرهنگ احسانپور ادامه داد: سومین سانحه فوتی در ساعت ۲۰:۲۷ سه‌شنبه ۱۴ بهمن ماه در مسیر شرق به غرب خیابان ملاصدرا نبش خیابان صائب‌تبریزی به وقوع پیوست؛ که در آن راننده یک دستگاه خودرو سواری به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده(آقایی ۷۷ ساله) برخورد کرده و در اثر این حادثه عابر پیاده به علت شدت صدمات وارده جان خود را از دست داد.

وی با بیان اینکه آخرین تصادف رخ داده در ساعت ۰۱:۲۸ بامداد چهارشنبه در بزرگراه شهید همت به سمت شرق بعد از پل فجر، نرسیده به بزرگراه شهید حقانی رخ داد افزود؛ راننده یک خودرو سواری به علت عدم توجه کافی به جلو و اطراف در حین رانندگی با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیر مجاز و غیر ایمن از این معبر را داشته برخورد کرده و در اثر شدت ضربه عابر به لاین کناری پرتاب شده و سپس یک دستگاه وانت بار نیسان (که راننده در نقطه‌ی عدم فرار قرار گرفته) به ناچار با عابر برخورد کرده و پس از کشیدن عابر روی سطح آسفالت حدود ۳۰ متر جلوتر متوقف می‌گردد که متاسفانه عابر پیاده در دم جان خود را از دست داد.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران با تأکید بر اهمیت رعایت قوانین راهنمایی از جانب عابران پیاده گفت: طبق ماده ۲۱۵ آئین‌نامه راهنمایی و رانندگی، پیادگان موظفند که برای گذشتن از عرض راه، تنها از گذرگاه‌های پیاده و پل‌های هوایی مخصوص تردد عابرین پیاده عبور کنند.

وی از عابران پیاده خواست: ضمن استفاده از لباس‌های روشن(جهت زودتر و بهتر دیده شدن) و تمرکز کامل به تردد وسایط نقلیه‌ی اطراف خود، از توقف و تردد در عرض بزرگراه و محل‌های ناایمن اجتناب کند، زیرا در صورت وقوع تصادف و برخورد وسایل نقلیه با آنان، به میزان ۵۰ درصد سهم تقصیر دریافت خواهند کرد.

سید جلال ملکی روز جمعه به خبرنگار ایرنا گفت: ساعت ۲۳:۰۱ شب گذشته حادثه آتش سوزی در خیابان پرستار شمالی در منطقه پیروزی به سامانه ۱۲۵ اعلام و ماموران ۲ ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در یک کانکس ۴۰ متری که میوه فروشی بود بدلیل وجود ۲ سیلندر گاز بزرگ هر کدام ۴۰ کیلو بدلیل نشت گاز آتش سوزی روی داد.

ملکی ادامه داد: ۲ کارگر ۳۵ ساله دچار مصدومیت شدند و تحویل عوامل اورژانس شدند همچنین بدلیل پرتاب درهای این کانکس ۲ دستگاه خودرو ۲۰۶ و تاکسی دچار خسارت شد.

وی تاکید کرد: از مالکان چنین فضاهایی درخواست داریم از نگهداری سیلندرهای گاز بزرگ خودداری کنند و برای گرمایش از وسایل ایمن و کوچک استفاده کنند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین