کد خبر: ۱۰۳۶۹۵۱
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸

بقائی: برای دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها با آمریکا تصمیم گیری می‌شود

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان پس از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا گفت که برای دور بعدی تصمیم‌گیری خواهد شد.
بقائی: برای دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها با آمریکا تصمیم گیری می‌شود
آفتاب‌‌نیوز :

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با بیان اینکه مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط خاتمه یافت بیان کرد که طرفین تفاهم کردند تا مذاکرات ادامه یابد. 

بقائی در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: طرفین ضمن تبیین دیدگاه‌ها و مطالبات خود، تفاهم کردند که در مشورت با پایتخت‌ها راجع به دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها تصمیم گیری نمایند.

امروز جمعه ۱۷ بهمن‌ماه نخستین دور از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان در شهر مسقط برگزار شد.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان پس از این دور از مذاکرات گفت: گفت‌و‌گو‌های طولانی و فشرده‌ای داشتیم، جلسات متعددی امروز به صورت غیرمستقیم برگزار شد.

وی افزود: چندین دور جلسات برگزار شد. نقطه نظرات و نگرانی ما بعد از این مدت به همدیگر منتقل شد. 

عراقچی خاطر نشان کرد: همچنین حقوق و منافع ما در جو بسیار خوبی مطرح شد. 

وزیر خارجه کشورمان گفت: در مجموع شروع خوبی بود ولی ادامه آن منوط به آن است که ما در پایتخت‌ها مشورت‌هایی را انجام دهیم و درباره چگونگی ادامه تصمیم گیری کنیم. قرار شد مذاکرات ادامه یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین