کد خبر: ۱۰۳۸۶۴۲
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۹

متلک‌های سرمربی استقلال به داوران آسیایی

یکی از موارد مهم در بازی رفت تیم‌های استقلال و الحسین اردن شکست آبی‌ها به واسطه مردود اعلام شدن دو گل این تیم در بازی رفت بود. 
متلک‌های سرمربی استقلال به داوران آسیایی
آفتاب‌‌نیوز :

رستم آشورماتوف و یاسر آسانی دو بازیکن استقلال بودند که در بازی رفت مقابل الحسین اردن موفق به گل زنی مقابل این حریف در شهر دبی شدند، اما هر دو گل استقلال در آن مسابقه از سوی کمک داور عمانی و اتاق کمک داور ویدیویی مردود اعلام شد. 

ساپینتو پس از خروج از رختکن در پایان بازی رفت و حضور در نشست خبری بعد از بازی با الحسین اعلام کرد صحنه گل یاسر آسانی را ۱۰ بار نگاه کرده و هر بار بیشتر مطمئن شده که بازیکنش در آفساید نبوده است. 

انتقادات شدید ساپینتو و البته کارشناسان داوری در رسانه‌های ورزشی از تیم داوری بازی قبل موجب شد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا برای این مسابقه از داوران عرب زبان استفاده نکرده و یک تیم داوری ازبکستانی را راهی اردن کند. 

اما ساپینتو در نشست خبری پیش از بازی امشب تیمش مقابل الحسین باز هم دست از متلک پرانی به کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا نکشید و گفت: «نتیجه بازی رفت عادلانه نبود. در آن مسابقه عملکرد بهتری نسبت به حریف داشتیم، موقعیت‌های متعددی خلق کردیم و حتی گل دوم را نیز به ثمر رساندیم، اما هنوز نمی‌دانیم چرا داور آن گل را نپذیرفت».

وی افزود: «امیدوارم شاهد نمایش خوبی از سوی تیم‌مان باشیم و تیم داوری نیز روز کم‌اشتباهی را پشت سر بگذارد. اگر بتوانیم در بازی برگشت یک گل به ثمر برسانیم، به مسابقه بازخواهیم گشت و شرایط تغییر می‌کند». 

لازم به ذکر است؛ دیدار تیم‌های استقلال و الحسین امشب ساعت ۲۱:۴۵ به وقت تهران در ورزشگاه بین المللی امان پایتخت اردن برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین