کد خبر: ۱۰۳۹۶۹۶
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳

نیویورک‌تایمز: مذاکرات پنج‌شنبه، راه فرار ایران و آمریکا از جنگ است

در حالی که سایه تهدید نظامی بر روابط تهران و واشینگتن سنگینی می‌کند، روزنامه The New York Times از مذاکرات پیش‌روی ایران و آمریکا به عنوان تلاشی برای یافتن «راه گریز» از جنگ یاد کرده؛ گفت‌و‌گو‌هایی که به گفته منابع آگاه، ممکن است آخرین فرصت دیپلماسی پیش از ورود به مرحله‌ای پرهزینه و غیرقابل بازگشت باشد.
نیویورک‌تایمز: مذاکرات پنج‌شنبه، راه فرار ایران و آمریکا از جنگ است
آفتاب‌‌نیوز :

نیویورک تایمز در گزارشی به دوگانه «تسلیم یا تقابل» در روابط تهران و واشینگتن پرداخت است و مذاکرات پیش‌رو را تلاشی خوانده برای یافتن راه حل جلوگیری از درگیری نظامی.

نیویورک تایمز نوشت آمریکا و ایران قرار است پنجشنبه هفته جاری دیداری داشته باشند که از نگاه برخی مقامات، آخرین فرصت دیپلماتیک پیش از حرکت به سمت گزینه نظامی تلقی می‌شود.

نیویورک‌تایمز به نقل از منابع آگاه مدعی شد دو طرف قرار است پیشنهادی را بررسی کنند که می‌تواند «راه فراری از جنگ» باشد؛ طرحی که بر اساس آن، ایران اجازه خواهد داشت، غنی‌سازی هسته‌ای محدود برای اهداف غیرنظامی را حفظ کند.

در ادامه این گزارش آمده است که دولت ترامپ ارزیابی می‌کند که تهران در موقعیتی ضعیف قرار دارد و ناگزیر خواهد بود خواسته‌های واشینگتن را بپذیرد. با این حال، مقام‌ها و تحلیلگران نزدیک به ایران بر این باورند که پذیرش کامل مطالبات آمریکا ـ به‌ویژه در حوزه غنی‌سازی و برنامه موشک‌های بالستیک ـ می‌تواند برای تهران پرهزینه‌تر از ورود به تقابل پرریسک باشد. از نگاه آنان، ایران رد این خواسته‌ها را ریسکی می‌داند که ارزش پذیرش دارد.

منبع: فرارو
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین