کد خبر: ۱۰۳۹۸۲۶
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷

خبرسازی‌ها درباره طرح ترکیه برای حمله احتمالی آمریکا به ایران/ آنکارا واکنش داد

آنکارا خبرسازی رسانه‌ای برخی رسانه‌های غربی درباره طرح ترکیه برای حمله احتمالی آمریکا به ایران را رد کرد.
خبرسازی‌ها درباره طرح ترکیه برای حمله احتمالی آمریکا به ایران/ آنکارا واکنش داد
آفتاب‌‌نیوز :

نهاد ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه خبرسازی رسانه‌ای برخی رسانه‌های غربی درباره طرح ترکیه برای حمله احتمالی آمریکا به ایران را رد کرد.

نهاد ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه در این خصوص اعلام کرد که برخی رسانه‌ها و نهاد‌های خبری مدعی شدند که ترکیه برنامه‌ای برای اشغال بخشی از خاک ایران به دلیل حفظ امنیت خود در صورت حمله آمریکا به ایران را دارد. تمامیت ارضی و حاکمیت ملی کشور‌های همسایه همواره مورد احترام ترکیه بوده است. برای حفظ امنیت مرزی نیز چه بحرانی باشد و چه نباشد به صورت ۲۴ ساعته تدابیری که باید را اتخاذ می‌کنیم. موضوع مهم این است که به ادعا‌های تایید نشده اعتبار داده نشود و اخبار از نهاد‌های رسمی مورد توجه قرار گیرد. 

طی هفته‌های گذشته اخباری مبنی بر طرح ترکیه برای ورود به خاک ایران به بهانه مقابله با موج پناهجویان در صورت حمله احتمالی آمریکا به خاک کشورمان مطرح شده است. مقامات ترکیه این اظهارات را تکذیب کرده‌اند.

در آخرین نمونه، بلومبرگ مدعی شد که ترکیه برنامه‌های اضطراری خود را به‌روزرسانی کرده تا برای سناریوی احتمالی درگیری عمده (به‌ویژه حمله احتمالی آمریکا به ایران در چارچوب فشار بر برنامه هسته‌ای) آماده شود. تمرکز اصلی نگرانی ترکیه، ورود موج جدید پناهجویان/آوارگان است — نه لزوماً ایرانی‌ها، بلکه عمدتاً اتباع افغان و پاکستانی که در حال حاضر در ایران زندگی می‌کنند و ممکن است در صورت بی‌ثباتی یا جنگ به سمت مرز ترکیه حرکت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین