کد خبر: ۱۰۴۰۱۱۰
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۸

آماده باش کتائب حزب الله برای جنگ با آمریکا در منطقه

کتائب حزب الله عراق تهدید کرد که در صورت اقدام آمریکا به شعله ور کردن آتش جنگ در منطقه، مجاهدان جنگی فرسایشی و بلندمدت راه خواهند انداخت.
آماده باش کتائب حزب الله برای جنگ با آمریکا در منطقه
آفتاب‌‌نیوز :

فرماندهی عملیات کتائب حزب الله عراق روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در سایه تهدیدهای آمریکا و بسیج نظامی که نسبت به تشدید تنش خطرناک در منطقه هشدار می‌دهد، بر لزوم آمادگی همه مجاهدان برای ورود به جنگی فرسایشی که ممکن است بلندمدت و فراتر از تصورات دولت آمریکا باشد، تاکید می‌کنیم.»

کتائب حزب الله اعلام کرد: «در صورتی که آمریکای شر اقدام به شعله ور کردن آتش جنگ در منطقه کند، شاهد خسارت‌های گسترده‌ای خواهد بود که مهار یا جبران آن دشوار است.

کتائب حزب الله عراق تاکید کرد: «همچنین به دولت اقلیم کردستان عراق نسبت به عواقب همدستی با نیروهای خارجی متخاصم هشدار می‌دهیم، این امر، بار بیشتری بر دوش دولت اقلیم خواهد گذاشت که ممکن است امنیت و آینده آن را تهدید کند.»

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین