به نقل از همشهری، روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونت ادعا کرد: ترامپ از طریق ایتالیا با ایران تماس گرفت و ایده آتش بس را مطرح کرد.
تارنمای روزنامه لو فیگارو، در این ارتباط نوشت: دونالد ترامپ، که امروز (یکشنبه) از محل اقامت خود در فلوریدا تماسهای تلفنی متعددی با روزنامهنگاران داشت، به مجله آتلانتیک گفت که با رهبران ایران «صحبت» خواهد کرد؛ اما مشخص نکرد که این رهبران چه کسانی خواهند بود و چه زمانی با وی صحبت خواهند کرد.
مشرق نیز نوشت: رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «آنها (ایران) میخواهند صحبت کنند و من موافقت کردهام که صحبت کنم، بنابراین قرار است با آنها صحبت کنم.»
ترامپ با بیان اینکه رهبران ایران «سعی کردند خیلی هوشمندانه بازی کنند»، ادعا کرد: «بیشتر این افراد مردهاند. برخی از کسانی که با آنها مذاکره میکردیم، مردهاند.»