پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۲۵
کد خبر:۱۰۴۰۷۴۶
۲۱:۰۳
۱۴۰۴/۱۲/۱۱

وضعیت کاخ گلستان در حمله هوایی به میدان ارگ تهران

وضعیت کاخ گلستان در حمله هوایی به میدان ارگ تهران
بخش‌هایی از کاخ گلستان، تنها میراث جهانی پایتخت ایران در حملۀ هوایی شب گذشته به میدان ارگ تهران، آسیب دید.
۲۱:۰۳
۱۴۰۴/۱۲/۱۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

در اثر حمله مشترک آمریکا و اسرائیل در شامگاه یکشنبه دهم اسفندماه ۱۴۰۴ به میدان ارگ در خیابان پانزده خرداد تهران، بخش‌هایی از کاخ گلستان، میراث جهانی یونسکو آسیب دید.

موج انفجار‌های آن حمله سبب شده بخش‌هایی از این کاخ، که در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت جهانی شده است، با تخریب و آسیب‌هایی مواجه شود که جزئیات آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

آثار موزه‌ای کاخ گلستان پس از جنگ ۱۲ روزه و همچنین حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ به مخزن امن منتقل شده و بنابر گفت‌و‌گو‌هایی که با ایسنا شد، این آثار هم‌اکنون نیز در مکان امن قرار دارد و در بمباران شب گذشته تهران از گزند آسیب در امان ماند. با این حال بخش‌هایی از کاخ، همچون اُرسی‌ها، در‌های چوبی و بخشی از آینه‌کاری‌ها تخریب شده است.

به دلیل نصب دستگاه‌های ایمنی و قطع بودن گاز مجموعه هنگام انفجار، به ساختار اصلی بنا خسارتی وارد نشده است. در این حادثه به کارکنان، یگان حفاظت و سربازان مستقر در مجموعه نیز آسیبی وارد نشده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کاخ گلستان
ارسال پیام
captcha