کد خبر: ۱۰۴۱۵۹۳
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸

امارات حملات جدید ایران به ابوظبی را تایید کرد

در پی حملات ساعتی پیش ایران به اهداف نظامی و امنیتی آمریکا در ابوظبی، وزارت دفاع امارات وقوع انفجار‌هایی در این شهر را تایید کرد.
امارات حملات جدید ایران به ابوظبی را تایید کرد
آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از الجزیره، وزارت دفاع امارات متحده، حمله لحظاتی پیش نیرو‌های مسلح جمهوی اسلامی ایران به اهدافی در ابوظبی پایتخت این کشور را تایید کرد.

بر اساس این گزارش وزارت دفاع امارات اعلام کرده است که پدافند هوایی این کشور در حال مقابله با حملات موشکی و پهپادی است.

ساعتی پیش صدای انفجار‌های متحدد در منامه پایتخت بحرین و دبی پایتخت اقتصادی امارات شنیده شد.

نیرو‌های مسلح ایران بعد از آغاز رسمی حملات آمریکا و اسرائیل به کشور اعلام کرد که منافع آمریکایی و پایگاه‌های نظامی و امنیتی این کشور را در منطقه هدف قرار خواهد داد. طی هشت روز گذشته بار‌ها اهداف و مواضع صهیونیستی در منطقه، هدف حملات نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته و علاوه بر وارد آمدن خسارت‌های هنگفت به این مواضع و فرار بالغ بر ده هزار نظامی آمریکایی از منطقه، بازار‌های مالی آمریکا را متشنج کرده و تنها طی ۵ شنبه گذشته بالغ بر یک تریلیون دلار به بورس آمریکا خسارت وارد کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین