کد خبر: ۱۰۴۱۷۴۲
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸

مدیر عامل ایران ایر: ۴ هواپیما مورد اصابت قرار گرفتند

مدیرعامل ایران ایر با بیان اینکه تا کنون ۴ هواپیمای مسافری ایرلاین‌های کشور مورد هدف حملات آمریکا قرار گرفته است، گفت: بنده خلبان هواپیمای ایرباس مورد اصابت موشک آمریکا در فرودگاه بوشهر بودم و آمریکا تاکنون عامدانه ۴ هواپیما را مورد حمله قرار داده است.
مدیر عامل ایران ایر: ۴ هواپیما مورد اصابت قرار گرفتند
آفتاب‌‌نیوز :

طاهر عبدالحی، مدیر عامل ایران‌ایر با بیان اینکه آمریکا و اسرائیل کاملا عامدانه هواپیمای مسافربری ایرباس ایران ایر را مورد هدف قرار دادند، اظهار داشت: این هواپیما زمین‌گیر نبود و به تازگی مسافران را به بوشهر منتقل کرده بود و عامدانه آن را مورد هدف قرار دادند. 

وی تاکید کرد: بنده خلبان هواپیمای ایرباس ٣١٩ بوشهر بودم و روز شنبه از فرودگاه بوشهر تیک آف کردم، اما اعلام شد که به تهران حمله شده و به فرودگاه بوشهر برگشتیم و دو روز بعد از آن هواپیما را مورد اصابت موشک قرار دادند. 

مدیرعامل ایران ایر گفت: قطعا این اقدام آمریکا-اسرائیل عامدانه و کاملا برخلاف قوانین و مقررات حقوق بشر است. 

کاپیتان عبدالحی ادامه داد: به غیر از هواپیمای ایرباس ٣١٩ ایران ایر، دو فروند هواپیمای فوکر ۵٠ متعلق به شرکت هواپیمایی کارون در فرودگاه اهواز و یک فروند هواپیمای پارس ایر در فرودگاه مهرآباد مورد اصابت قرار گرفت که این هواپیما‌ها یا منهدم شده‌اند یا به شدت آسیب دیده‌اند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین