پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۵:۴۹
کد خبر:۱۰۴۱۹۸۰
۱۷:۱۱
۱۴۰۴/۱۲/۱۸

ژاپن خواستار کاهش فوری تنش‌ها در منطقه شد

ژاپن خواستار کاهش فوری تنش‌ها در منطقه شد
توشیمیتسو موتگی، وزیر خارجه ژاپن، در گفت‌وگوی تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، خواستار خویشتن‌داری در بحران جاری خاورمیانه شد و حملات ایران به تأسیسات غیرنظامی در کشور‌های خلیج فارس را محکوم کرد.
۱۷:۱۱
۱۴۰۴/۱۲/۱۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

توشیمیتسو موتگی، وزیر خارجه ژاپن روز دوشنبه در گفت‌وگویی تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود خواستار خویشتن‌داری در مناقشه جاری خاورمیانه شد.

دیپلمات ارشد ژاپنی در این تماس تلفنی، خواستار کاهش فوری تنش‌ها در منطقه شد و نگرانی عمیق خود را از ادامه حملات متقابل و وخامت اوضاع منطقه‌ای ابراز کرد.

بر اساس گزارش وزارت خارجه ژاپن، موتگی همچنین اقدامات ایران از جمله حملات به تاسیسات غیرنظامی در کشور‌های حوزه خلیج فارس و همچنین اقداماتی که آزادی کشتیرانی و ایمنی در تنگه هرمز را تهدید می‌کند، محکوم کرد و از ایران خواست فوراً به چنین اقداماتی پایان دهد.

موتگی روز جمعه نیز با گیدون ساعر، همتای اسرائیلی خود گفت‌و‌گو کرده و «نگرانی عمیق» خود را به اسرائیل ابراز و پس از حملات به ایران، خواستار کاهش تنش شده بود.

شایان ذکر است، رژیم اسرائیل و آمریکا ۲۸ فوریه حمله مشترکی به ایران آغاز کردند که به شهادت بیش از ۱۲۰۰ نفر از جمله آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر معظم ایران انجامید. تهران نیز در پاسخ، با حملات پهپادی و موشکی، اسرائیل، اردن، عراق و کشور‌های حوزه خلیج فارس که میزبان تأسیسات نظامی آمریکا هستند را هدف قرار داد.

رئیس جمهور ایران روز شنبه اعلام کرد که اگر کشور‌های منطقه مانع از اقدام آمریکا از پایگاه‌های نظامی اش در این کشور‌ها شود، ایران هم حملاتش در دفاع از خود به امکانات و منافع آمریکا در این کشور‌ها متوقف می‌کند.

 

گزارش خطا
برچسب‌ها:
ژاپن خاورمیانه
ارسال پیام
captcha