کد خبر: ۱۰۴۲۴۹۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۲

گزارشی از وضعیت «جزیره خارک» بعد از حمله امریکا

ساعتی پیش جزیره خارک هدف حملات هوایی آمریکا قرار گرفت.
گزارشی از وضعیت «جزیره خارک» بعد از حمله امریکا
آفتاب‌‌نیوز :

فارس نوشت: منابع میدانی اطلاع دادند که در جریان این حملات صدای بیش از ۱۵ انفجار در جزیره به گوش رسید.

دشمن تلاش کرد در جریان این حملات به پدافند ارتش، اسکله دریایی جوشن، برج مراقبت فرودگاه و آشیانه بالگرد فلات قاره آسیب وارد کند.

مشاهدات میدانی نیز از بلند شدن دود غلیظ از جزیره حکایت دارد.

این منابع اعلام کردند هیچ یک از زیرساخت‌های نفتی در این حملات آسیبی ندیده است؛ ایران درباره پیامدهای حمله به زیرساخت‌های انرژی کشور هشدار داده بود که در این صورت همه زیرساخت‌های نفت‌وگاز منطقه که آمریکا و هم‌پیمانان غربی در آن ذی‌نفع هستند، به آتش کشیده می‌شود و نابود می‌گردد.

ترامپ پس از این حملات مدعی شده است تمام اهداف نظامی را در جزیره خارک هدف قرار دادم.

دشمنان پیشتر از نابودی کامل سامانه‌های پدافندی جزیره نیز خبر داده بودند که فعالیت پدافند در جزیره ساعتی پس از آن دور از حملات به خارک ادعای آنان را باطل کرد.

ترامپ پیشتر بارها مدعی انهدام کامل توان موشکی ایران شده است اما موج حملات موشکی و پهپادی به دور چهل و هشتم رسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
انتشار یافته: ۳
ب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
0
1
🙏🙏🙏🙏
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
3
4
اقای محترم چرا بدشمن گرامی دهید. ترامپ می گوید زدم شماهم اظهار نظر نکن .بگزار به همین اکتفا کند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
0
20
ترامپ گفت زیر ساختها هدفمان نبود .اخبارتون نمره صفر
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین