کد خبر: ۱۰۴۲۷۶۹
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶

رویترز: مذاکرات اسرائیل و لبنان هفته آینده آغاز می‌شود

دو مقام اسرائیلی به خبرگزاری رویترز گفته‌اند که مذاکرات این رژیم و لبنان هفته آینده آغاز می‌شود.
رویترز: مذاکرات اسرائیل و لبنان هفته آینده آغاز می‌شود
آفتاب‌‌نیوز :

این دو مقام که به نامشان اشاره نشده در ادامه زمان دقیق و محل این مذاکرات را اعلام نکرده‌اند.

این ادعا درحالی بیان می‌شود که حملات اسرائیل به مناطق مختلف لبنان همچنان ادامه دارد و در این مدت تاکنون ۸۵۰ لبنانی شهید و بیش از ۲ هزار و ۱۰۵ تن دیگر نیز زخمی شدند.

پیشتر «علی فیاض»، عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» از روند مذاکرات سیاسی با اسرائیل انتقاد کرد.

فیاض در این مراسم که به مناسبت شهادت علی حسن عبدالله، از افسران ارتش لبنان و دو مجاهد حسن خضر عیسی و مصطفی محمد بلوط، از نیرو‌های مقاومت برپا شد، تأکید کرد که شهدا در پی حمله مستقیم دشمن صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

وی افزود: «این دشمنی که سرزمین ما را اشغال کرده، حاکمیت ما را نقض می‌کند، جوانان ما را ترور می‌کند و روستا‌ها و خانه‌های ما را ویران می‌سازد؛ دشمنی که به هیچ عهد، توافق، قطعنامه بین‌المللی یا قانونی پایبند نیست و به هرج و مرج و فساد در زمین ادامه می‌دهد، اکنون می‌خواهد شرایط تسلیم شدن را بر ما تحمیل کند.»

فیاض تأکید کرد: «در برابر پیکر شهدای قهرمان، به صراحت اعلام می‌کنیم که این رژیم، حتی اگر تمام دنیا آن را به رسمیت بشناسد، همچنان یک دشمن متجاوز و جنایتکار باقی خواهد ماند. این دشمن می‌تواند به کشتار و تخریب ادامه دهد، اما هرگز حق ما را در دفاع از خود، میهن و سرزمینمان نخواهد گرفت.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین