کد خبر: ۱۰۴۲۹۲۹
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶

قالیباف: تنگه هرمز به حالت قبل بر نمی‌گردد، چرا که امنیت گذشته را ندارد

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: با دخالت‌هایی که صورت گرفته است از این به بعد تنگه از جهت حقوقی و رفت و آمد‌ها دیگر نمی‌تواند مثل گذشته باشد چرا که امنیت گذشته را ندارد. وضعیت تنگه به حالت قبل بر نمی‌گردد.
قالیباف: تنگه هرمز به حالت قبل بر نمی‌گردد، چرا که امنیت گذشته را ندارد
آفتاب‌‌نیوز :

رئیس مجلس درباره تنگه هرمز گفت: اگر امروز تنگه هرمز بسته شده است به خاطر اراده ما نبوده که تنگه بسته شود، بلکه تنگه بسته شده چرا که ما باید از خود دفاع کنیم. ما که قصد هدف قرار دادن کشور‌های همسایه را نداشتیم، اما آیا وقتی دشمنی از مبدأ به سمت ما موشک می‌زند و پرواز می‌کند را نباید مورد هدف قرار دهیم؟

وی تصریح کرد: این حق مسلم ماست و باید این کار را انجام دهیم. امروز بسیاری از کشتی ها، با تصمیم خودشان رفت و آمد نمی‌کنند چرا که شرایط آن وجود ندارد. از این به بعد نیز با دخالت‌هایی که صورت گرفته است، تنگه نمی‌تواند از جهت حقوقی و رفت و آمد‌ها مثل گذشته باشد چرا که امنیت گذشته را ندارد. وضعیت تنگه به حالت قبل بر نمی‌گردد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین