کد خبر: ۱۰۴۳۰۶۷
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲

سردار کوثری: ورق برگشت و دشمن ناامید و بسیار شکست خورده شد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: استکبار جهانی و صهیونیست‌ها با این هدف جنگ را شروع کردند که در کوتاه‌ترین زمان رهبری و فرماندهان را ترور کرده و در نهایت یک وحشتی را ایجاد کرده و نظام جمهوری اسلامی را ساقط کرده و بتوانند بر ایران قوی مسلط شوند، اما ورق برگشت و دشمن ناامید و بسیار شکست خورده شد.
سردار کوثری: ورق برگشت و دشمن ناامید و بسیار شکست خورده شد
آفتاب‌‌نیوز :

اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره ارزیابی‌اش از جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بعد از گذشت بیش از دو هفته گفت: استکبار جهانی و صهیونیست‌ها با این هدف جنگ را شروع کردند که در کوتاه‌ترین زمان رهبری را ترور کرده و بعد از آن فرماندهان را ترور کرده و در نهایت یک وحشتی را ایجاد کرده و نظام جمهوری اسلامی را ساقط کنند و بتوانند بر ایران قوی مسلط شوند. 

 وی ادامه داد: اگرچه ترور‌ها را انجام داده و جنایت‌هایشان را مانند زدن مدرسه دخترانه شجره طیبه در میناب انجام دادند، اما از آنجا به بعد به لطف خدا و مسئولان، نیرو‌های مسلح و مردم ما مدبرانه توامان با هم آنچنان با صلابت کار را دنبال کردند که ورق‌ها برگشت و دشمن ناامید و بسیار شکست خورده شد. این هم از این جهت بود که آنها حساب نمی‌کردند که ما چنین توانمندی داشته باشیم و بتوانیم اینها را عملیاتی کنیم. 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به جنگ دوازده روزه در خرداد ماه گفت: در جنگ دوازده روزه بین ۱۲ تا ۲۰ ساعت طول کشید تا ما عملیات را شروع کردیم، اما در این جنگ کمتر از یک ساعت اقدامات خودمان را شروع کردیم چراکه از قبل همه چیز برنامه‌ریزی شده و مشخص شده بود و فرماندهان همه این موارد را به زیرمجموعه‌هایشان ابلاغ کرده بودند؛ لذا اینها در همان ساعات اولیه مات و مبهوت ماندند که چطور فرمانده کل قوا و سایر فرماندهان را به شهادت رسانده‌اند، اما باز این حملات به آنها صورت گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین