پایگاه خبری آفتاب
۲۰ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 10 June 2026
کد خبر:۱۰۴۳۱۵۴
۰۹:۵۸
۱۴۰۴/۱۲/۲۸

آمریکا: ماموریت ما در ایران تقریباً به انجام رسیده/ جنگ خیلی زود به پایان خواهد رسید

آمریکا: ماموریت ما در ایران تقریباً به انجام رسیده/ جنگ خیلی زود به پایان خواهد رسید
«مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با ادعای اینکه «ماموریت» (جنگ) واشنگتن در ایران «خیلی زود به پایان خواهد رسید» گفت که هنوز برآورد هزینه‌ای درباره این جنگ وجود ندارد.
۰۹:۵۸
۱۴۰۴/۱۲/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

رئیس مجلس نمایندگان روز چهارشنبه به وقت محلی با تکرار ادعا‌های دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره این حمله ادعا کرد: ماموریت ایالات متحده در ایران به زودی به پایان خواهد رسید، با وجود اینکه خشونت در منطقه ادامه دارد.

وی در پاسخ به سوالی درباره برآورد هزینه‌های جنگ گفت که فکر نمی‌کند هنوز بتوان آن را محاسبه کرد، زیرا «عملیات همچنان در جریان است.»

جانسون در پاسخ به سوالی درباره اظهارات متناقضش در اوایل حمله مبنی بر پایان سریع این جنگ که وارد سومین هفته شده است، مدعی شد: «فرمانده کل قوا نیز همین را گفته است. ما اکنون چند هفته از آن گذشته‌ایم. فکر می‌کنم مأموریت تقریباً به انجام رسیده و معتقدم به‌زودی به پایان خواهد رسید.»

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در توجیه اظهارات متناقض خود به خبرنگاران اعتراف کرد که بسته شدن تنگه هرمز، گذرگاه حیاتی عبور بخش عمده‌ای از نفت جهان، زمان‌بندی پایان جنگ را پیچیده کرده است.

جانسون گفت: «این موضوع تنگه هرمز کمی کار را طولانی کرده است.»

تنگه هرمز، کانالی حیاتی است که ۲۰ درصد نفت جهان از آن عبور می‌کند و ترامپ و دولتش در محاسبات خود برای تجاوز به ایران، اهمیت این موضوع و توان جمهوری اسلامی ایران را درباره این آبراه مهم جهان، دست کم گرفته بودند به التماس دیگر کشور‌های جهان برای مشارکت آنها در تجاوز خود افتاده است، اما کشور‌های جهان از جمله ناتو، دست رد به سینه آمریکا زدند.

 

 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha