پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۰۴۳۱۸۳
۱۱:۵۷
۱۴۰۴/۱۲/۲۸

آخرین آمار از حمله موشکی شب گذشته به میناب/ ۲ شهید و ۱۲ مجروح

آخرین آمار از حمله موشکی شب گذشته به میناب/ ۲ شهید و ۱۲ مجروح
معاون استاندار هرمزگان و فرماندار ویژه میناب با اشاره به حمله موشکی دشمن آمریکایی و صهیونی به این شهرستان گفت: در پی حمله چهارشنبه شب گذشته به یکی از روستا‌های میناب تاکنون ۲ نفر شهید و ۱۲ نفر مجروح شدند.
۱۱:۵۷
۱۴۰۴/۱۲/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

محمد رادمهر روز پنجشنبه با اشاره به اینکه از روز گذشته تاکنون دشمن ۲ بار به میناب حمله کرده است، اظهار کرد: حمله نخست شامگاه چهارشنبه در ساعت ۲۰:۳۳ رخ داد.

وی از حمله موشکی بامداد امروز پنجشنبه به یکی از روستا‌های شهرستان میناب خبر داد و بیان کرد: بامداد امروز نیز (ساعت ۰۳:۲۴) یکی از روستا‌های شهرستان میناب مورد هدف حمله موشکی قرار گرفت.

فرماندار ویژه میناب تصریح کرد: در این حمله تاکنون گزارشی از تعداد شهدا یا مجروحین تا این لحظه وجود ندارد.

رادمهر از مردم شهرستان میناب خواست ضمن حفظ آرامش خود و خانواده‌هایشان، به شایعات توجه نکنند و اخبار و اطلاعیه‌ها را تنها از منابع و خبرگزاری‌های رسمی پیگیری کنند.

شهرستان میناب در ۹۰ کیلومتری شرق هرمزگان واقع شده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
حمله موشکی میناب
ارسال پیام
captcha