کد خبر: ۱۰۴۳۳۰۷
تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۴

عراقچی: جان بریتانیایی ها را به خطر نیاندازید

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خطاب به نخست وزیر این کشور گفت: در اختیار قرار دادن پایگاه‌های بریتانیا برای اقدامات تجاوزکارانه علیه ایران، جان شهروندان بریتانیایی را به خطر می‌اندازد.
عراقچی: جان بریتانیایی ها را به خطر نیاندازید
آفتاب‌‌نیوز :

سید عباس عراقچی جمعه شب ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ در شبکه ایکس و در واکنش به تصمیم نخست وزیر انگلیس درخصوص در اختیار قرار دادن پایگاه‌های بریتانیا برای اقدامات تجاوزکارانه علیه ایران نوشت: اکثریت قاطع مردم بریتانیا هیچ تمایلی به مشارکت در جنگ انتخابی اسرائیل و ایالات متحده علیه ایران ندارند.

وی افزود: آقای استارمر، با نادیده گرفتن خواست مردم خود، با در اختیار قرار دادن پایگاه‌های بریتانیا برای اقدامات تجاوزکارانه علیه ایران، جان شهروندان بریتانیایی را به خطر می‌اندازد. ایران حق مشروع خود در دفاع از خویش را اعمال خواهد کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین