کد خبر: ۱۰۴۳۶۹۷
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۸
بخاطر حملات آمریکا و اسرائیل

روسیه کارکنانش را از نیروگاه بوشهر خارج کرد

رئیس شرکت دولتی انرژی هسته‌ای روسیه (روس‌اتم) اعلام کرد که مقدمات مرحله‌ای دیگر از تخلیه پرسنل نیروگاه هسته‌ای بوشهر با توجه به ادامه حملات آمریکا و اسرائیل به ایران در حال انجام است.
روسیه کارکنانش را از نیروگاه بوشهر خارج کرد
آفتاب‌‌نیوز :

«الکسی لیخاچف» مدیرعامل شرکت روس‌اتم‌ شامگاه چهارشنبه در سخنانی عنوان کرد: «دیروز تصمیم گرفتیم برای مرحله سوم تخلیه پرسنل آماده شویم. گروهی صبح امروز با وسیله نقلیه به سمت مرز ایران و ارمنستان حرکت کردند و دو گروه دیگر نیز به زودی تخلیه خواهند شد.»

طبق گزارش خبرگزاری «آناتولی»، رئیس روس‌اتم همچنین گفت که آنها طور موقت تعداد متخصصان روسی حاضر در محل را به حداقل کاهش می‌دهند «تا زمانی که وضعیت به حالت عادی برگردد».

وی همچنین نسبت به وضعیت سایت نیروگاه هسته‌ای بوشهر با توجه به حملاتی که به نزدیکی این سایت تاکنون انجام گرفته ابراز نگرانی کرد و افزود: سه‌شنبه شب حمله‌ای به منطقه مجاور واحد برق شماره ۱ نیروگاه صورت گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین