کد خبر: ۱۰۴۳۸۳۶
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۸

عراقچی: هزینه‌ای سنگین برای جنایات اسرائیل رقم می‌زنیم

وزیر امور خارجه امشب در واکنش به هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های کشور توسط اسرائیل تصریح کرد: ایران هزینه‌ای سنگین برای جنایات اسرائیل رقم خواهد زد.
عراقچی: هزینه‌ای سنگین برای جنایات اسرائیل رقم می‌زنیم
آفتاب‌‌نیوز :

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امشب (جمعه) هفتم فروردین‌ماه به هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های کشور واکنش نشان داد و گفت: اسرائیل دو مورد از بزرگ‌ترین کارخانه‌های فولاد ایران، یک نیروگاه برق و همچنین سایت‌های هسته‌ای غیرنظامی را در کنار سایر زیرساخت‌ها هدف قرار داده است. 

وی با بیان اینکه اسرائیل مدعی است که این اقدام را با هماهنگی ایالات متحده انجام داده است، یادآور شد. این حمله با مهلت تمدید شده دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا برای دیپلماسی در تضاد است.

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: ایران هزینه‌ای سنگین برای جنایات اسرائیل رقم خواهد زد.

 براساس اعلام سازمان انرژی اتمی مجتمع آب سنگین شهدای خنداب در اراک امشب در دو مرحله هدف حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

این سازمان همچنین اعلام کرد که کارخانه تولید کیک زرد اردکان در استان یزد امشب هدف تهاجم دشمن آمریکایی - صهیونیستی قرار گرفت

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین