پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۰۱:۴۷
کد خبر:۱۰۴۴۹۵۴
۰۹:۵۲
۱۴۰۵/۰۱/۱۸

پل ملک فهد عربستان بسته شد/ ماجرا چیست؟!

پل ملک فهد عربستان بسته شد/ ماجرا چیست؟!
در پی تهدید‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر هدف قرار دادن پل‌ها و زیرساخت‌ها در ایران، عربستان در اقدامی پیشگیرانه پل ملک فهد را تعطیل کرد.
۰۹:۵۲
۱۴۰۵/۰۱/۱۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

به نقل از روزنامه القدس العربی، در پی تهدیدات ترامپ مبنی بر هدف قرار دادن پل‌ها و زیرساخت‌ها در ایران و پاسخ متقابل ایران به این تهدیدات، عبور و مرور از روی پل ملک فهد که پل اصلی رابط میان عربستان و بحرین است، صبح امروز سه‌شنبه به حالت تعلیق درآمد.

اداره کل پل ملک فهد در صفحه خود در توییتر نوشت: با توجه به هشدار‌های صادر شده توسط پلتفرم ملی هشدار‌های زودهنگام در منطقه شرقی طی چند ساعت گذشته، در اقدامی پیشگیرانه تردد خودرو‌ها در پل ملک فهد به حالت تعلیق درآمد.

طبق این گزارش، طول پل ملک فهد ۲۵ کیلومتر بوده و این پل تنها راه ارتباطی زمینی بحرین با شبه جزیره عربی است؛ کشوری که ناوگان پنجم آمریکا در آن مستقر است.

این درحالی است که اخیرا دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با تعیین ضرب الاجل چند روزه، خواستار بازگشایی تنگه هرمز شد و تهدید کرد در غیراین صورت زیرساخت‌های ایران هدف قرار خواهد گرفت.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
پل عربستان
ارسال پیام
captcha