پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۰۴۵۱۴۶
۱۴:۲۷
۱۴۰۵/۰۱/۱۹

گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان

گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان
نخست‌وزیر پاکستان از مواضع و درایت جمهوری اسلامی ایران در پذیرش پیشنهاد این کشور برای موافقت با آتش‌بس و مذاکره با ایالات متحده آمریکا قدردانی کرد.
۱۴:۲۷
۱۴۰۵/۰۱/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش روز چهارشنبه از بیانیه دفتر نخست‌وزیری پاکستان در اسلام‌آباد، شهباز شریف امروز با دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران گفت‌وگوی تلفنی انجام داد.

در بیانیه دفتر نخست‌وزیری پاکستان آمده است که سران دو کشور در این گفت‌وگوی صمیمانه که بیش از ۴۵ دقیقه به طول انجامید، آخرین تحولات منطقه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

نخست‌وزیر پاکستان مراتب احترام خود را به رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی سید مجتبی خامنه‌ای ابلاغ کرد.

وی از خرد و درایت دولتمردان ایران در موافقت با آتش‌بس و پذیرش پیشنهاد پاکستان برای میزبانی مذاکرات میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد در اواخر این هفته، قدردانی کرد.

دکتر پزشکیان نیز از تلاش‌های مسئولان بلندپایه پاکستان برای کمک به برقراری آتش‌بس موقت میان ایران و آمریکا قدردانی کرد و بهترین آرزو‌های خود را برای مردم پاکستان ابراز داشت.

رئیس‌جمهور ایران تأیید کرد که کشورش در مذاکرات آتی اسلام‌آباد شرکت خواهد کرد.

سران ایران و پاکستان توافق کردند که در تماس نزدیک با یکدیگر باقی بمانند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha