کد خبر: ۱۰۴۵۳۰۹
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۸

اخطار برای پرسپولیسی‌ها؛ برخورد شدید با غایبان در تمرین

در حالی که حدادی گفته بود هرکس می‌خواهد می‌تواند از پرسپولیس جدا شود همین باشگاه به طور جدی به بازیکنان خود اخطار داد تا حتماً از شنبه در تمرینات شرکت کنند.
اخطار برای پرسپولیسی‌ها؛ برخورد شدید با غایبان در تمرین
آفتاب‌‌نیوز :

با تصمیم باشگاه پرسپولیس تمرینات این تیم برای شروع مجدد مسابقات لیگ برتر، از روز شنبه ۲۲ فروردین ماه جاری آغاز خواهد شد.

در همین راستا یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس اعلام کرده براساس تصمیم مدیران ارشد باشگاه، هر بازیکنی از روز شنبه به مدت سه روز در تمرینات غیبت داشته باشد، به کمیته انضباطی باشگاه معرفی خواهد شد و در اختیار باشگاه قرار خواهد گرفت تا درباره او تصمیم گیری شود.

این فرد اعلام کرده همه بازیکنان داخلی به استثناء بازیکنان خارجی که شرایط خاصی دارند، باید از روز شنبه در تمرینات حاضر شوند و هیچ دلیلی برای غیبت قابل قبول نیست.

گفتنی است؛ تمرینات تیم پرسپولیس در غیاب اوسمار و دستیارانش از روز شنبه زیر نظر کریم باقری آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرورزشی، به تازگی افشین پیروانی به دلیل سفر به آمریکا پس از شروع جنگ از کادر فنی این تیم اخراج شده بود. ضمنا سروش رفیعی نیز در روز‌های ابتدایی حمله آمریکا و اسرائیل به کشورمان (نهم اسفند ماه ۱۴۰۴) همراه خانواده اش راهی کانادا شد.

در چنین شرایطی که به گفته مسئولان سیاسی کشور «آتش بس فعلی ناپایدار به نظر می‌رسد» شاید رفیعی تصمیم بگیرد تا اثبات اوضاع به کشور برنگردد که این امر با جدیت مدیران باشگاه پرسپولیس در برخورد با این قبیل رفتار‌ها در شرایط جنگی، ممکن است با تنبیهات سخت و حتی خط خوردن از لیست بازیکنان تیم همراه باشد.

افراد نزدیک به تیم در این باره عنوان کردند احتمال دارد رفیعی طی تماس با پیمان حدادی (مدیرعامل باشگاه) درخواست مرخصی کند تا از این بابت تنبیه کمتری شامل حالش شود و بتواند همچنان به فوتبالش در تیم محبوبش ادامه دهد.

یادآور می‌شود؛ حدادی پیشتر اعلام کرده بود هرکس حس و حال تمرین و مسابقه ندارد می‌تواند با مجموعه تسویه حساب کنند و بدون مشکل از پرسپولیس جدا شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین