کد خبر: ۱۰۴۵۶۸۴
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۵

ژاپن: ایران و آمریکا هرچه سریعتر به یک توافق برای کاهش تنش‌ها دست یابند

سخنگو و دبیر کابینه دولت ژاپن پس از ناکامی مذاکرات اخیر تهران و واشنگتن در اسلام‌آباد و لفاظ‌های جدید «دونالد ترامپ»، خواستار دستیابی سریع به «توافق نهایی» برای کاهش تنش‌ها شد تا تضمین بر امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز باشد.
ژاپن: ایران و آمریکا هرچه سریعتر به یک توافق برای کاهش تنش‌ها دست یابند
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش از خبرگزاری کیودو نیوز، مینورو کیهارا در نشست مطبوعاتی امروز (دوشنبه) به رسانه‌ها، گفت: «آنچه بیش از همه اهمیت دارد، تحقق واقعی کاهش تنش‌هاست؛ از جمله تضمین امنیت ناوبری در تنگه هرمز.»

وی افزود که توکیو تحولات منطقه را از نزدیک دنبال می‌کند و به همکاری با جامعه بین‌المللی برای مدیریت بحران ادامه خواهد داد.

کیهارا تصریح کرد که انتظار دارد جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده هرچه سریعتر به یک توافق نهایی برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه دست یابند.

این بیانیه‌ای درحالی منتشر شد که رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۵) در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز از احتمال بستن تنگه هرمز سخن گفت و هشدار داد که در صورت شکست مذاکرات، گزینه‌های سخت‌تری علیه ایران در دستورکار قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی تنگه هرمز برای تجارت جهانی انرژی، اعلام کرد که ایالات متحده در صورت لزوم می‌تواند این گذرگاه حیاتی را مسدود کند؛ هرچند افزود که اجرای چنین تصمیمی نیازمند زمان و برنامه‌ریزی است. این اظهارات، به‌طور ضمنی از بررسی سناریو‌های پرریسک در سطوح تصمیم‌گیری آمریکا پرده برمی‌دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین