پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۱۰۴۵۷۴۰
۱۵:۳۲
۱۴۰۵/۰۱/۲۴

آسیا تایمز: حمله به ایران، تمایل به هسته‌ای شدن در شرق آسیا را تقویت می‌کند

آسیا تایمز: حمله به ایران، تمایل به هسته‌ای شدن در شرق آسیا را تقویت می‌کند
پایگاه خبری آسیا تایمز با اشاره به بن‌بست مذاکرات در اسلام‌آباد، اعلام کرد که حمله نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نگرانی‌های جدی درباره گسترش سلاح‌های هسته‌ای در منطقه هند و اقیانوسیه ایجاد کرده و این پدیده به ویژه در شرق آسیا در صدر فهرست تهدید‌ها قرار گرفته است.
۱۵:۳۲
۱۴۰۵/۰۱/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،

پایگاه خبری آسیا تایمز در تحلیلی به قلم بیل اموت، با اشاره به پیامد‌های حمله نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران، هشدار داد که مهم‌ترین و نگران‌کننده‌ترین پیامد بلندمدت این جنگ، تأثیر بالقوه آن بر افزایش تمایل کشور‌ها به دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای است.

این تحلیل با اشاره به اظهارات کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، تصریح می‌کند که وی با افتخار گفته کشورش به لطف برنامه تسلیحات هسته‌ای، در برابر حملاتی مشابه آنچه علیه ایران رخ داد، آسیب‌پذیر نیست.

به نوشته آسیا تایمز، در منطقه هند و اقیانوس آرام، بحث‌های غافلگیرکننده‌ای در محافل رسمی ژاپن در مورد ضرورت کنار گذاشتن تابوی هسته‌ای و توسعه توانایی اتمی شکل گرفته است. این بحث‌ها نشان‌دهنده نگرانی از اقدام مشابه کره جنوبی و نیز کاهش اعتماد به وعده «بازدارندگی گسترده» آمریکا برای حفاظت از متحدان زیر چتر هسته‌ای خود است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
آسیا سلاح هسته‌ای
ارسال پیام
captcha